1

Bella je nastavila, a novi dečko nije nikakav pjevač niti glumac. Radi se o osobi za koju vjerojatno nisi nikada čula, ali Bellu je osvojio i sada ga je napokon predstavila svojim pratiteljima na Instagramu.

Celebovi na početku veze vole sakrivati svoje odabranike jer ne žele napraviti pomutnju ako stigne do prekida prije nego što su zapravo i počeli biti zajedno. Bella je nakon prekida s pjevačem The Weekndom šutjela dosta dugo o svom ljubavnom statusu, a neki su čak nagađali da je i dalje s bivšim dečkom. Ali ipak nije. Jučer je napokon otkrila da je u sretnoj vezi, ali s nekim novim. On je Marc Kalman.Strateški je fotku s njim sakrila na kraj objave, da ne bude previše uočljivo. Ali sva sreća, uvijek listamo njene objave do kraja. Ako i tebi ime Marc Kalman ne znači ništa i totalno ti je nepoznato, evo par info o njemu. On je umjetnički direktor, a do sada je surađivao i radio logotipove, vizuale, naslovnice za albume i svašta nešto s poznatim imenima i za poznate brendove. Ako ćeš kao i mi odmah krenuti pronaći ga na Instagramu da vidiš tko je točno on, slijedi razočaranje jer mu je profil na privatno i ništa se ne može vidjeti.

Pogledajte još:

Otkrivamo gdje ljetuje mlada zvijezda! Zgodni Fran ovaj je otok odabrao za uživanje

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

bella hadiddečkodejtanjecelebrity

Komentari

marija121

marija121

10.07.2021.

Čitao sam svjedočanstva o prekrasnoj čaroliji dr. alaba o tome kako je pomogao mnogim ljudima da vrate svojih bivših ljubavnika u roku od 48 sati, iskreno, samo sam se pitala je li to stvarno i može li ovaj čovjek zaista pomoći vratiti mog ljubavnika kojeg te toliko volim. Odlučila sam ga kontaktirati jer jako volim svog dečka i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci. Stvarno mi je nedostajao, pokušao sam na sve druge načine da ga vratim, ali nisam uspio. Kontaktirao sam dr. alaba i rekao mi je da će se moj bivši vratiti u sljedećih 48 sati, dr. alaba me pitao koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko zajedničkog dijelimo. Sada je sa mnom moja bivša. Dok pišem ovo svjedočanstvo, najsretnija sam djevojka na svijetu, a moj dečko i ja živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije našeg prekida. Sve zahvaljujući dr. alaba za pretjerani posao koji je obavio za mene pomažući mi da se vratim s bivšim dečkom. Želio bih napustiti e-mail adresu dr. alaba i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočenje i kontaktirati ga ako imate ljubavnika kojeg stvarno želite toliko vratiti, njegov mail: dralaba3000@gmail.com Whatsapp možete poslati i na +2349039885856

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!