Slika nije pronađena

U čemu je tajna? Zašto ovaj bikini stoji dobro svima? Je li do materijala od kojeg je napravljen ili je u pitanju nešto drugo i o kojem se uopće bikiniju radi?

Pronaći savršeni badić za neke je cure prava noćna mora. Čini ti se kao da ništa ne stoji onako dobro kako bi trebalo, ne osjećaš se ugodno ili nikako da pronađeš badić koji će naglasiti stvari koje treba, a sakriti koje ti nisu baš omiljene na tebi. Postoji jedan tip badića koji stoji dobro svima. Ima nešto u njemu zbog čega izgleda top na curama bez obzira na to kakvo tijelo imale. A o kojem se to bikiniju radi?

Još prošle su godine cure počele više nositi ovaj model bikinija, ali ove godine je njegova popularnost skočila više nego ikada prije. Radi se o bikiniju koji je napravljen od malo drugačijeg materijala nego tvoj standardni bikini. Nije onako gladak materijal kao inače, već rebrasti scrunchi materijal. Sigurno si naletjela na web shopovima ili Insta fotkama kako cure sve više nose upravo ovakve badiće. Iz nekog neobjašnjivog razloga, taj malo zgužvani materijal, pogotovo ako je u kombinaciji s rebrastim, izgleda odlično. Nije bitno jesi li bijela kao sir ili tamnoputa, imaš li obline ili si jako ravna, ovaj badić izvlači najbolje iz svakoga.

Osim što izgleda dobro i udoban je, što je također bitno. Ne moraš se bojati da će ti nešto negdje ispasti, da ćeš previše pokazati svijetu ili da će ti previše stiskati kožu. Iako su bikiniji u ovom stilu totalni hit, postoje i u jednodijelnoj verziji i izgledaju jednako odlično.

Poznati brend Hunza G popularizirao je ovaj bikini, a sada ga možeš pronaći posvuda i to po pristupačnijim, ali i višim cijenama, što god da tko preferira. Samo trebaš pronaći model u kojem ćeš se osjećati najbolje, jer ima ih hrpa različitih. Hoće li tvoj izbor biti standardni dvodjelni model kakav nosi i Hailey Bieber ili neki drugi, ovisi samo o tebi.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - G-Stock Studio

M.T.

Pogledajte još:

Zara ima novi hit odjevni komad: Najpoznatiji top Instagrama koji obožavaju svi, a uopće nije toliko skup!

Svi nose marame za kosu – 3 načina na koje i vi možete isfurati ovaj veliki ljetni trend

Budi spremna za plažu: Ovo je 5 modela badića koji će biti najpopularniji ovog ljeta

Ljeto stoji dobro svima Bikini hunza g badic rebrasti scrunchi

Još vijesti