Slika nije pronađena

Slavne make-up bloggerice su pokazivale svoja umijeća uljepšavajući ih i oblikujući ih u najčudnije oblike, pa se tako sigurno sjećaš i wave obrva?Nakon duge vladavine obrva, došlo je vrijeme za novi make - up trend koji će uskoro preplaviti i tvoj feed, ako već sada nije!

Možda misliš da je riječ o noktima, usnama ili očima, jer realno, sve bi to imalo smisla, ali je također sve već viđeno. Novi trend se fokusira na dio našeg lica koji inače pokušavamo uljepšati sa suptilnim konturiranjem.

Tako je, pogodila si, novi trend se bavi nosom! Možda zvuči pomalo neočekivano, ali u današnjem svijetu i neočekivano je ustvari očekivano - bilo je samo pitanje vremena kada će i nosevi pasti u prvi plan!


Ako misliš da imaš preveliki nos za ovaj trend, ne brini. Make up stručnjaci napominju kako je ovaj trend prikladan za sve, imali veliki ili mali nos, ravan ili grbav. Bez ikakve diskriminacije i pravljenja razlika, baci se na posao i ti!

Prije smo uvijek pokušavali 'sakriti' naš nos, tj. maknuti ga iz prvog plana, pogotovo ako je takav da zaista i je u prvom planu. Tim danima je došao kraj jer s novim trendom, koji još nema ime, ali ga neki nazivaju 'nose art', nos iscrtavaš s raznim bojama koje itekako privlače pozornost!


Sve što radiš na svom nosu, radiš s eyelinerom i olovkama za usne i oči, što znači da na ovaj trend ne moraš potrošiti niti kune jer vjerojatno već sve imaš doma! Ipak, najviše nam se sviđa činjenica da neke cure furaju ovaj look i bez šminke na ostatku lica, što možda i nije loša ideja, s obzirom na to da će ti rijetko tko gledati obrve kada imaš srca na nosu...

Baš zanima koliko će se dugo ovaj simpatičan trend zadržati na našem Instagram feedu!


Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Precool usne - novi način šminkanja koji moraš isprobati ovog ljeta

WOW Totalno rastura - ovaj dečko šminka bolje od hrpe cura

Cikla kao ruž, čokolada kao highlighter: Našminkala se hranom i izgleda mrak

trend nos šminka make up