Slika nije pronađena

Ovo je jedan od onih make up trendova zbog kojeg nam se pojavi jedan veliki upitnik iznad glave. Djevojka je odlučila nanijeti ogromnu količinu slojeva ruža na svoje usnice, to je zatim snimila i objavila video završnog rezultata. No, mi ne želimo ni zamišljati u kakvom su stanju bile njezine usnice nakon što je skinula toliko slojeva ruža.

Mnogi, nekada i suludi, trendovi postaju vrlo brzo viralni na TikToku, a tako je postao viralan i ovaj video u kojem je djevojka nanijela čak 100 slojeva ruža na svoje usnice, snimila video i pokazala završni rezultat njezinih usana. Uz to, ona je koristila mat ruž koji dodatno isušuje usnice, ali upravo zahvaljujući njemu je uspjela staviti svih 100 slojeva zato jer se brzo suši i zatim se idući sloj ruža vrlo dobro prima. U videu je naizmjenice snimala slojeve, a mi smo na pedesetom sloju mislili da će odustati, ali smo se varali.

Stavila je svih 100 slojeva, usnice su joj izgledale poprilično strašno, a s time se slažu i komentari njezinih pratitelja: 'Zapravo se bojim', 'Koja je poanta ovoga?', 'Samo 10 slojeva je već bilo previše' – bili su neki od komentara. Ne samo što krajnji rezultat izgleda zaista užasno, nego ne želimo ni zamišljati u kakvom stanju su bile njezine usnice nakon što je skinula svih 100 slojeva – sigurni smo kako ih je morala hidratizirati danima kako bi ih dovela u prvobitno stanje.


Pogledajte još:

Misliš da nemaš savršene trepavice? To možeš provjeriti uz ovaj jednostavan trik i dokazati suprotno

Njezin dečko osvaja titulu 'najgoreg dečka na svijetu' – ono što je napravio razljutit će i tebe

Ljudi odbijaju vjerovati da je ovo ista osoba! Našminkala se i pokazala da svi mogu izgledati kao model

trend 100 slojeva šminka ruž make up tik tok

Još vijesti