Slika nije pronađena

Čak i da nemaš pojma o šminkanju i da imaš samo jednu ili dvije nijanse ruža, za ovaj trend ti ni niti ne treba više. Bilo koja boja ruža i tvoj prst, to je sve. U posljednje vrijeme sve više u trend dolaze prirodniji make up izgledi, a i ovo je jedan takav.

Jedno vrijeme je bio veliki trend nositi usne iscrtane olovkom i onda popunjene mrvicu svjetlijom nijansom ruža, a nakon toga su veliki hit postala sjajila. I dalje se sve to nosi, ali ne toliko. Ove jeseni je totalni hit jedan malo drugačiji način stavljanja ruža. Puno jednostavniji. I prikladniji za svaki dan. Blurane usne, tj. blurani ruž. U čemu je fora? Da bi dobila ovaj popularni efekt, trebaš samo staviti malo ruža na sredinu usni i prstom izblendati po ostatku usana, da izgleda prirodno i kao da si grizla usne i sada su ti ostale malo crvenije.

Ne treba biti savršeno stavljeno, kako god da napraviš bit će dobro, samo je bitno da ipak ne prelaziš rub usana jer onda nikako neće izgledati dobro. Preciznost ovdje uopće nije potrebna. Ovisno o tome koliko želiš da ti se boja ruža jako vidi, toliko možeš slojeva staviti. Možeš staviti ruž direktno na usne pa razmuljati ili ga staviti na prst pa utapkati u usne. Najbitnije je samo da uvijek kreneš od sredine usni prema van. Tako će na sredini biti najviše boje, a prema rubovima će izgledati svjetlije.

Oni koji su malo bolji u šminkanju, mogu staviti ruž kao i inače i malim kistom proći po rubovima, da ne izgledaju 'oštro' i tako ih zablurati. Ovo je dobar način ako želiš da ti boja ruža bude intenzivnija na usnama.

Pogledajte još:

Jednostavne frizure za novu školsku godinu - ovih 5 moraš isprobati

U DM dućane ovaj mjesec dolazi novi brend šminke: Jeftin, a ima proizvode da ti pamet stane

Cure su poludjele za ovim povoljnim artiklom iz Ikee i masovno ga kupuju - imaš li ga i ti već?

trend ruž šminkanje

Još vijesti