Fabiola Baglieri

Kako ćemo se šminkati ovisi najčešće o tome što je trenutno u trendu i kakav način šminkanja najbolje stoji na našem licu, tj. što želimo sakriti, a što naglasiti.

TikTok duo kojeg obožavamo, Mirta i Fabiola, su se vratile. Cure su opet počele snimati zajedno, a sada su već objavile po nekoliko videa. Fabiola je poznata po snimanju transformacija izgleda, gdje od totalno nesređene postane ultra sređena i izgleda kao druga osoba.

Meredith Duxbury Šminkanje prije tuširanja: Cure na društvenim mrežama pričaju o novom trendu u šminkanju

Sada je krenula snimati serijal u kojem pokazuje tipičnu šminku cura iz različitih država i krajeva svijeta. Na listi su joj se našle i cure s Balkana. Pogledala je profile influencerica s ovog područja i snimila video kako to ona misli da izgleda tipična šminka za cure s ovog područja – a Mirta je odobrila.

 

@fabiola.baglieri @Mirta Miler ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

Kontura, začešljane obrve, izdužene mačkaste oči i nude usne. Vjerojatno si se i ti u nekom trenutku našminkala baš ovako. Iako je snimila ovakav makeup look pod balkanskim načinom šminkanja, više nam se čini da je u pitanju popularan način šminkanja koji koriste mlade cure iz cijelog svijeta i da prevladava na profilima cura i iz drugih europskih država. No, nije pogriješila, ovako se šminkaju i cure s Balkana.

 

@fabiola.baglieri

Balkan make-up>>>>>

♬ Hot people use this - 𝐗𝐕𝐒꡴

 

Izgleda odlično!

Iva Radojević i Ana Tolj Cure od kojih možeš naučiti o šminkanju: Top 7 domaćih beauty influencerica koje trebaš zapratiti

šminkanje balkanska cura tiktok Fabiola Baglieri kako se šminkaju cure s balkana vrste šminkanja trend

Još vijesti