2

Ikea ima novi artikl za kojem su poludjele sve cure na TikToku! Sve su oduševljene ovim artiklom pa snimaju videa u kojima pokazuju taj proizvod i njegovu učinkovitost. Naime, radi se o spremniku za šminku, koji je sve, samo ne običan spremnik kakve inače znamo!

Ovaj spremnik za šminku iz Ikee je postao apsolutni hit među curama. Radi se o spremniku pod nazivom 'Saxborga', a služi za odlaganje i organizaciju svih makeup proizvoda. Osim što sadrži čak 12 odjeljaka različitih veličina za raznovrsno odlaganje, s njime dolazi i malo ogledalo koje odmah može poslužiti kao pomoć pri šminkanju.


Osim svega navedenog, ovaj spremnik je toliko praktičan da se šminka u njemu može čak i ponijeti negdje pa nije ni čudno da je postao apsolutni hit na TikToku! Osim djevojaka koje su oduševljenje njegovom praktičnošću, njihovi pratitelji u komentarima misle isto: 'Prekjuuuut kutija, obožavam IKEU!', 'Tako praktično!' – bili su samo neki od komentara njihovih pratitelja.

Djevojke su osim unpackinga odmah snimile i što sve u njega može stati, a kao što se vidi iz priloženog, stane zaista puno make up proizvoda! Ludilu oko ovog spremnika je sigurno doprinijela i njegova cijena od samo 99 kuna u Ikeinoj trgovini.

Pogledajte još:

Najbolji Essence proizvodi za šminkanje koji te sigurno neće razočarati! Ovih 6 su siguran odabir

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Blendanje sjenila koje će uspjeti i najvećim početnicima u šminkanju – a izgledat će WOW

ikeašminkaspremnik za šminkuhittiktok

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

01.09.2021.

Samo 99 kn hahaha...

01.09.2021.

wow, par redova posudica u jednoj ohhhh... 🤣

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.891
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!