Meredith Duxbury

Već neko vrijeme možeš vidjeti videe o šminkanju prije tuširanja, a ako ti to nije jasno i pitaš se zašto bi se išla šminkati prije tuširanja i o čemu se tu radi, sada ćeš sve saznati – i možda početi i raditi.

Kada dođe neki novi trend koji ti se čini zanimljiv, najbolje je isprobati ga i vidjeti je li to nešto za tebe. Možda otkrije nešto super, a možda ispadne kao totalna glupost, ali dok ne isprobaš, ne možeš znati. Već par tjedana na TikToku skupljaju hrpetinu pregleda videi u kojima se spominje „šminkanje prije tuširanja“. Zašto bi se netko šminkao prije tuširanja? Što to točno je?

Mob wife estetika Odjednom svi žele izgledati kao žene mafijaša – evo što ti sve treba kako bi bila u „mob wife“ estetici

Upoznaj novi TikTok trend koji bi se mogao svidjeti svim curama koje vole šminku i koje vole isprobavati nove stvari. O ovom je snimila video i domaća TikTokerica Mirta.

 

@mimiermakeup Pre shower makeup? #makeuptiktok #foryou ♬ original sound - Mirta Miler

 

Šminkanje prije tuširanja je točno to što naziv kaže. Cure se šminkaju prije nego se idu istuširati s ciljem da tu šminku odmah isperu. Ako se pitaš zašto bi to itko radio jer ti ne zvuči kao da ima smisla, zapravo ima! Na društvenim mrežama možeš vidjeti toliko različitih i fora makeup lookova, ali kako znati hoće li ispasti dobro na tebi i hoćeš li ga uspjeti dobro rekreirati? Nikako! Zato je idealno da tu novu ideju za šminkanje isprobaš prije nego se ideš tuširati. Tako ćeš vidjeti kako ti stoji ta šminka i odmah ju isprati, a nećeš izgubiti vrijeme kako bi mogla ako novi makeup isprobaš prije nego negdje ideš. Tada ćeš samo biti u strci, nećeš imati vremena popravljati i krenuti ispočetka ako nije dobro ispalo.

 

@mimiermakeup Replying to @gigi <pt1 pre shower makeup 🍒 IT ATE THOOO #makeuptiktok #fyp ♬ original sound - Mirta Miler

 

Prije nego negdje idemo baš i nije pravo vrijeme za isprobavati nove stvari.

 

 

Aleksandra Prijović i Baby Lasagna Domaća pjesma uspjela „potući“ čak i Aleksandru Prijović na listi najslušanijih u Hrvatskoj

trend tiktok društvene mreže šminkanje šminkanje prije tuširanja isprobavanje šminke modni trend

Još vijesti