Slika nije pronađena
Časopis Forbes je ovih dana objavio tradicionalnu listu najutjecajnijih osoba na svijetu po područjima, a u području mode pobijedila je Talijanka Chiara Ferragni.

Blogerica i dizajnerica odjeće i modnih dodataka ima milijune na računu, ali i milijune sljedbenika na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima preko 10 milijuna pratitelja.

Postala je popularna zbog svojeg uspješnog modnog bloga 'The Blonde Salad' koji je pokrenula 2009. godine. Za Forbes je rekla da smatra da najveću moć utjecaja na ljude u resoru mode sada imaju novi mediji, a ne više modni magazini. Rekla je i da je za njezin uspieh zaslužan vjerojatno prvenstveno dobar tajming - 'The Blonde Salad' sam pokrenula u najbolje moguće vrijeme, baš kada je počela era modnih blogova i brendovi su odmah 'nagrnuli' na mene'.

Iako je od samih početaka surađivala s velikim modnim markama (od Guessa do Guccija), Ferragni je oduvijek željela pokrenuti vlastitu liniju. Njezinu odjeću i obuću sada je moguće kupiti u 350 dućana diljem svijeta.

Cijeli intervju s njom pogledajte u nastavku.A od nje možemo apsolutno puno naučiti – idući puta kada ti nedostaje modne inspiracije ili ne znaš kako do savršenog Instagram profila, sjeti se Chiare.

Foto: Forbes/Screenshot/Instagram

M.Z.

Pročitajte još:

[VIDEO] Bila je na dnu, a sad je najutjecajnija žena na svijetu - video koji morate pogledati

Kraljica YouTubea se vratila - njezin novi video pregledan je preko 7 milijuna puta

Objavljena lista najutjecajnijih tinejdžera 2016. godine

Moda nautjecajnija osoba intervju lista forbes uzor modna linija

Još vijesti