Slika nije pronađena

Nijednom tinejdžeru nije lako kada ga vršnjaci gnjave i vrijeđaju, ali upravo to je ovu djevojku dovelo do prvog mjesta!

Keli Kryfko ima 23 godine i nedavno je postala miss Teksasa. Iako se sada zadovljno smiješi s trona, njen put do tamo nije bio lagan.

Keli se naime u tinejdžerskim godinama borila s viškom kilograma – kao 14-godišnjakinja imala je preko 90 kila! Zbog toga je često bila na meti zlonamjernih školskih kolegica. Jednom prilikom ih je čula u svlačionici kako su komentirale njenu debljinu što ju je jako pogodilo, ali i navelo da razmisli o svom izgledu i zdravlju.Odlučila je jesti više voća i povrća, izbaciti prženu i masnu hranu te piti puno vode. U prvih godinu dana tog zdravog režima skinula je čak 30 kilograma. Uz sve to bacila se na tjelovježbu i uskoro postigla zdrav i normalan izgled.

Zbog svega ovoga njena titula missice Teksasa došla je kao šlag na tortu. Kako bi pomogla svim djevojkama koje se bore s viškom kila otkrila je tajnu vlastitog uspjeha 'Normalna kilaža je 80% zdrave prehrane i 20% tjelovježbe. Uvijek sam govorila da se trbušnjaci rade u kuhinji, a ne u teretani'.

Foto: Facebook
I.N.

miss pretilost

Još vijesti