Slika nije pronađena

Jedan od vodećih svjetskih prozivođača ručnih satova, Swatch, pripremio nam je uzbudljivu jesen prepunu oblika, boja i osobnosti. Kako je sat dodatak koji nosiš u gotovo svim kombinacijama a kupuje se na dulji period, svoj Swatch odaberi mudro i u skladu sa vlastitim stilom:

Modern muse – Ako pratiš trendove i izbirljiva si u izboru modnih dodataka, odaberi neki od modela iz ove linije. Nama su se svidjeli modeli Droplet Moves (719 kn) i Chroma Lux (889 kn).

Pretty please – ako tražiš sat koji će jednako dobro izgledati u svakodnevnoj i večernjoj kombinaciji, odaberi modele Going out (459 kn) ili Pink corset ukrašen čipkom (324 kn).

Face the magic – Voliš sve što je posebno i neouobičajeno. Za tebe su osmišljeni asimetričan model Get color style (379 kn) i Star Feelings ukrašen privjeskom (324 kn).

Street shots – Ako je ulica tvoja modna pista, za tebe je Swatch osmislio nekoliko snažnih modela poput odabranih Mr. Punk ili S-Punked (379 kn).

Classichic – S klasičnim satom ne možeš pogriješiti. Jedan je od onih koji ćeš moći predati i unucima u naslijeđe a da ne kažu „Bakooo, to je tako demode!“. Volimo modele Gently glove i Style minutes (644 kn).

Priredila: I.V.

swatch sat

Još vijesti