Slika nije pronađena

Srećom, nitko nije stradao, iako je dvorana u tom trenu bila puna učenika koji su odrađivali sedmi sad. Nakon njih u dvorani je redovno održan i osmi sat, rekla nam je učenica drugog razreda Prve sušačke hrvatske gimnazije, koja je i sama vježbala u ovim uvjetima osmi sat. Isto je potvrdila i Irena Ban S na Facebooku u komentaru ispod objave Kvarnerskog.com.


Nadležno tijelo, točnije predsjednik Školskog odbora Jakša Mlačić, za Novi list je rekao nešto sasvim drugo: 'Dvorana je odmah zatvorena i do sanacije neće se koristiti iz sigurnosnih razloga. Do pada stropa došlo je pred kraj nastave, za vrijeme sedmog sata'. Napomenuo je i da su incident odmah prijavili osnivaču škole, Primorsko-goranskoj županiji, čiji su djelatnici odmah došli u školu i pregledali dvoranu.

Istu informaciju su za Novi list potvrdili i u Primorsko-goranskoj županiji i najavili da je sanacija stropa dvorane zakazana za srijedu i da će za to trebati izdvojiti 6.200 kuna s PDV-om.

No, ostaje nejasno tko je i što radio u dvorani nakon urušavanja stropa. Jer, naime, postoje dvije istine. Jesu li nadležna tijela zatvorila dvoranu ili su učenici stvarno odradili sat tjelesnog u ovim uvjetima?! Zar je to moguće?


Foto: Facebook/Profimedia/S.J./Novi List

M.Z. / Novi list

Provjeri još...

Split: Urušio se strop osnovne škole - ozlijeđeno petero djece

OMG Ovo bi bilo totalno freaky – znate li vi tko je 'profa' koja špijunira sa stropa tijekom testa?

Učenice postale modeli, a Korzo modna pista: pogledajte kolekciju riječkih srednjoškolki

Rijeka prva sušačka hrvatska gimnazija sat tjelesni Urušavanje Stropa

Još vijesti