Slika nije pronađena

Početkom rujna u Hrvatsku dolazi dugo najavljivana adidas Originals by Rita Ora kolekcija za jesen/zimu koja će biti dostupna ekskuzivno u adidas Originals shopu u Bogovićevoj ulici.

Za svoju prvu modnu kolekciju Rita je crpila inspiraciju iz svog života, glazbe i karijere, a njezine boje i krojevi sigurno će oduševiti sve koji vole kršiti modna pravila i postavljati svoja.

Rita Ora, Kosovarka s britanskom adresom, poznata je po svom neustrašivom modnom stilu, nevjerojatnoj energiji i originalnom duhu i upečatljivim glazbenim suradnjama. Upravo su zajednička strast prema kršenju pravila i buntovan duh spojili ovu stilsku i glazbenu ikonu i poznati brend adidas Originals. Suradnja s adidasom rezultat je naše uzajamne ljubavi i razumijevanja.

Oduvijek sam bila veliki obožavatelj adidas Originalsa i poštujem njihovu neustrašivost i originalnost. Naš rad bio je jako prisan i trudila sam se dodati vlastiti touch svakom artiklu iz kolekcije. Jako sam ponosna na kolekciju i jedva čekam da ona bude dostupna mojim obožavateljima - izjavila je Rita Ora.

>> Još vijesti o Riti Ori pročitajte na našem portalu Hej.hr!

adidas Rita Ora Nova kolekcija

Još vijesti