Galerija H&M noviteti H&M vestica od kašmira H&M zimska haljina +4 H&M kargo traperice

Dućani poput H&M svako malo imaju nove kolekcije. Količina odjeće, obuće i modnih dodataka koje izbace kroz godinu je ogromna. Ali dobra je vijest da ti ne treba sve, već u svakoj kolekciji postoji nekoliko bisera vrijednih pažnje.

Nikako ti ne preporučujemo da juriš u dućan svaki put kada dođe nova kolekcija i gomilaš odjeću u ormaru, ali povremeno nam svima dobro dođe neki novi komad da nam se osvježi ormar i da dobijemo ideje za nove outfite. H&M je jedno od mjesta gdje volimo zaviriti i baciti oko što ima novoga. U svakoj im se novoj kolekciji uvijek sakrije nekoliko bisera koji oduševe. Iznimka nije ni trenutna nova kolekcija koju imaju, a koja je još uvijek zimska, s nekim komadima koji ipak nagovještaju proljeće. Sve ovisi kakav ti imaš stil, ali po reakcijama cura na Instagramu, mogu se izdvojiti neki komadi na koje se isplati baciti oko.

Mango torbice Mango je s novom kolekcijom torbica oduševio – ovo su favoriti o kojima se priča

1.Komplet karirano sako i suknjica
Kompletići su uvijek aktualni, a pogotovo kada dolazi proljeće. Može se nositi i u malo više fensi izdanju, kao i na tenisice i običnu majicu za svaki dan.

 

 

2.Oversized bomber jakna
Bomber jakne su jedna od stvari koje će se nositi ove godine, a H&M već sada ima jednu koja izgleda baš dobro. Još je i u oversized izdanju. Dva trenda jednim udarcem.

 

 

3.Top sa srcolikim izrezom
Rebrasti topovi sa srcolikim ili kvadratastim izrezom su H&M-ov hit. Sada ih imaju u kolekciji hrpu, različitih oblika, boja i modela.

 

 

4.Jakna/sako
Za cure koje se vole oblačiti više girly, trenda i jedna jaknica/sako za koju već vidimo da će se uskoro početi nositi kada malo zatopli. Iako dolazi u kompletu sa suknjicom, ne treba se nositi zajedno da bi izgledalo dobro.

 

 

Ovo su 4 komada koja već vladaju Instagramom, a u galeriji iznad baci oko na još nekoliko noviteta koji su posebno fora.

Modne influencerice Pronašli smo mjesto gdje domaće modne influencerice prodaju svoju odjeću – ima super komada

H&M odjeća Nova kolekcija Moda dućan što nositi odjevni komadi preporuke Što kupiti novo u dućanima

Još vijesti