Slika nije pronađena

Tko bi rekao da se u 21. stoljeću ovakve stvari još uvijek događaju – i to u srcu 'tolerantne' Amerike!

>> Sve o maturalnoj večeri pronađite u našem SPECIJALU!

Shafer Rupard obična je američka tinejdžerica koja se planirala dobro zabaviti na svojoj maturalnoj večeri, no u tome ju je spriječila profesorica kojoj se nije svidio Shaferin outfit.

Za razliku od ostalih djevojaka koje uglavnom biraju moderne haljine i visoke potpetice, ova tinejdžerica odlučila je doći u onome u čemu se ona najbolje osjeća: košulji, hlačama i tenisicama. 'Ona se oduvijek tako oblači i željela se i tu večer osjećati dobro u vlastitoj koži' otkrila je Shaferina majka.


Kada se pojavila na zabavi, prišla joj je profesorica koja ju je obavijestila da 'postoji problem s njenom odjećom'. Shafer je prvo pomislila da se radi o kapi ili kožnoj jakni te je ponudila skinuti ih, no profesorica je rekla da je riječ o hlačama. Nesretna tinejdžerica morala je napustiti zabavu i propustiti druženje sa svojim vršnjacima koje joj je trebalo biti jedna od ljepših životnih uspomena.


Njena majka se pobunila protiv takve odluke jer ne postoje pravila koja određuju u čemu djevojke moraju doći na maturalnu zabavu. Ravnateljica se složila s njom pa se nadamo da će profesorica biti primjereno sankcionirana.

>> Sve o maturalnoj večeri pronađite u našem SPECIJALU!

I.N.

maturalna Maturalna večer Matura

Još vijesti