Slika nije pronađena

Isabella Rose Taylor maturirala je s 11 godina, upisala fakultet, a pokazala se i kao vrsna modna dizajnerica. Isabella također ima samo 13 godina!

>> Provjeri još... Moda sa zagrebačkih ulica: evo što nose mlade djevojke!

Isabella je nedavno debitirala i na Tjednu mode u New Yorku, a njeni se komadi odjeće trenutno prodaju na stranici Nordstrom.com. Nije ni čudo, kad se već sa osam godina počela baviti šivanjem: “Neko vrijeme bavila sam se slikanjem, ali u jednom sam trenutku odlučila početi šivati. Otišla sam u nekoliko kampova za djecu gdje sam naučila šivati i zaljubila se u to jer je to zbilja umjetnost koja je još u 3D-u”, kaže za Cambio Isabella. “Nakon nekoliko godina, cijela je stvar postala pravi posao.

Ono što je najviše cool kod Isabelle je to što je tinejdžerica koja kreira baš za tinejdžerice – stvara modu za djevojke njenih godina.

Unatoč svemu, biti tako mlada u modnoj industriji nije nimalo lak posao: “Definitivno je jako teško i puno izazova. Mnogo sam učila iz vlastitih pogrešaka.

Isabella je uvijek kreativna, u umjetnosti isto kao i u modi! Svim djevojkama poručuje da je važno stvarati nove stvari. Ne mora to biti u modi nego u bilo kojem drugom području koje vas zanima: “Poduzetništvo je odličan način da se djevojke dokažu, a da biste pokrenule svoj posao morate biti kreativne.

Iako je već do sada postigla mnogo, sanja i dalje: “Moj glavni cilj je postati svjetski brend koji će uključivati i modne dodatke koji mogu upotpuniti svaki izgled, ali bih voljela i savjetovati mlade djevojke.

Za kraj, djevojkama savjetuje da pokušaju, da se usude i slijede svoje snove: “ 'Just do it!' Znam da je to jako jednostavan savjet, ali mislim da će vas svako djelovanje učiniti boljom osobom. I nemojte se sramiti potražiti pomoć ako negdje zapnete ili nešto ne znate.

Njenu odjeću možete pogledati ovdje.

Sviđaju li vam se Isabelline kreacije?

L.B./izvor: Cambio

foto: Nordstrom, screenshot/YouTube

isabella rose taylor Modna kreatorica tinejdžerica

Još vijesti