Slika nije pronađena

Kakvi će se ruževi nositi ove godine u ljetnom razdoblju? Koja će boja biti apsolutni hit? Koje tehnike nanošenja ruževa će svi koristiti?

Ovog ljeta u centru pažnje kada je u pitanju šminkanje bit će usne. Vrijeme je da kistove za sjenila zamijeniš kistovima za nanošenje ruža. Za igranje na sigurno ovog ljeta neće biti mjesta. Iako je u redu nekada staviti nude ruž koji se previše ne ističe, ljeto je savršeno vrijeme za poigrati se i malo žarkijim bojama. S nošenjem ovih trendova možeš krenuti već sada, iako nije ljeto, sunce i toplo vrijeme su praktički već tu, pa zašto ne prebaciti i svoj make up na ljetnu varijantu.

Ovo su najveći trendovi koji će ovog ljeta vladati usnama, pronađi među njima neki koji će i tebe osvojiti.

1. Ružičasta boja


Boja koja će ovog ljeta biti posebno popularna u svijetu ruževa za usta je ružičasta. Bilo da se radi o nekoj jarkoj nijansi ili svjetlijoj ružičastoj, sve je dopušteno i koju ćeš nijansu odabrati ovisi o tome koliko si hrabra. Nositi fuksija ružičastu boju ruža je za mnoge cure nepojmljivo jer je jako upadljiva boja i privlači poglede. Ali zato su tu druge nijanse. Bilo da si skroz svijetle puti ili imaš već ten, ružičasta super stoji na sve tonove kože. Ovog ljeta budi hrabra i nemoj odmah otpisati ruževe boje fuksije, jer čak iako nisi ljubitelja ovakvih žarkih boja, nositi je na usnama je dobar početak za ukomponirati nešto šareno u stajling.

2. Tapkanje rumenila na sredinu usne


Ovaj trik postat će tvoj omiljeni prijatelj ako želiš imati punije usne. Uz pomoć kistića za sjenilo ili vlastitog prsta utapkaj malo rumenila na sredinu gornje i donje usne nakon što naneseš ruž. Ovaj će jednostavan trik napraviti iluziju zbog koje će ti usne izgledati punije. Bilo da koristiš rumenilu u kamenu ili u stiku, možeš ga iskoristiti. Središte usana će ti ovako biti malo svjetlije i naglašenije od ostatka.

3. Hrabre boje i velike usne


Nema potrebe da se ovog ljeta mučiš s blendanjem tisuću sjenila na kapke ili trošiš vrijeme na konturiranje, već radije malo više pažnje posveti usnama. Uz ružičastu boju koja će biti hit, ako ružičasto ipak nije tvoja boja, možeš potražiti i neke druge malo 'hrabrije boje' i biti jednako IN. Tamno ljubičasta, svjetlo ljubičasta ili narančasto crvena boja ruža dobra su zamjena ako tražiš nešto upadljivo što nije toliko ženskasto kao što je ružičasta. Osim toga, olovke za usne će biti obavezni dodatak koji će ti pomoći da malo iscrtaš usne i dodaš im volumena jer velike usne su i dalje u modi.


Foto: Instagram/ Pixabay

M.T.

Pogledajte još:

Ponestalo ti je ruža za usne, pudera ili rumenila? U kuhinji je spas!

Svi to želimo – kako da tvoje usne izgledaju prirodno veće?

TEST Odaberi samo jedan – boja ruža otkriva tvoj karakter

trendovi Ljeto šminka boje Usne

Još vijesti