0

Svima poznat, a i mnogo hvaljen proizvod za isušivanje prištića, isprobali smo i mi! Radi se o Balea soft&clear anti-pickel flasterima koji su sebi sadrže sacilnu kiselinu. Radi se o malim flasterićima, okruglog oblika, koji prema opisu imaju djelovanje da isušuju prišteve i mitesere te da generalno umiruju kožu. Isprobali smo ovaj proizvod te vam iz prve ruke donosimo mišljenje, ali i učinke koje smo postigli s ovim proizvodom.

Borbu s prištićima vodi puno djevojaka i muškaraca – bez obzira na dob. Prištići i miteseri se uglavnom najčešće pojavljuju u pubertetskom razdoblju, ali danas sve više ljudi ima problema s istima, makar su odavno proživjeli adolescentsko vrijeme. U skladu s tim, na tržištu postoje razni preparati, kreme i gelovi koji imaju različite učinke. Ti učinci mogu biti potpuno povlačenje prištića i ožiljka sa kojim on dolazi, isušivanje prištića ili mitesera, smanjenje crvenila i slično. Neki od tih proizvoda su učinkoviti, neki nisu, neki su i više no hvaljeni (makar možda ne bi trebali biti). Kako bismo doznali, a ujedno pomogli i vama kod izbora proizvoda za prištiće, isprobali smo flastere od Balee kojima u opisu proizvoda piše da isušuju prištiće, djeluju protiv mitesera te da umiruju crvenilo i kožu.Puni naziv ovog proizvoda je Balea Soft&Clear anti-pickel patches koji dolaze u obliku malih, okruglih i prozirnih flasterića. Koriste se na način da se svaki flaster zalijepi na prištić ili miteser te da se tako ostavi 8 do 10 sati.1.korak – nanošenje flastera
U uputama piše da se flasteri moraju nanijeti na potpuno čistu i suhu kožu (odnosno prištić) te da se moraju nanositi suhim i čistim rukama. Ja sam stavila dva flastera na dva crvena prištića između obrva, onako kako je i propisano u uputama. Upute također kažu da se flaster treba držati od 8 do 19 sati ili preko noći. Ja sam svoje flastere držala preko cijele noći i dio jutra, tako da je on sveukupno na mojoj koži bio oko 11 sati.2.korak – ostavljanje flastera da djeluje preko noći
Ovaj proces je bio najjednostavniji i sviđa mi se što se može ostaviti preko noći jer ne razmišljate o tome djeluje li proizvod ili ne, a vrijeme koje je potrebno da flaster djeluje prođe dok spavamo. Osim toga, flasteri su potpuno prozirni i dobro zalijepljeni tako da se i teško primijete na našem licu (što je također dobro ako ga odlučimo nositi po danu, a ne po noći).

3.korak – skidanje flastera ujutro
Flaster sam skinula otprilike dva sata nakon što sam se probudila. Bila sam uzbuđena i znatiželjna te sam ga htjela skinuti odmah nakon buđenja, ali sam ipak odlučila ostaviti flaster još dva sata jer sam se nadala boljem učinku. Skidanje flastera je potpuno jednostavno kao i samo stavljanje, ali je najbitnije da su ruke ponovo čiste i suhe.

4.korak – rezultati
Nakon skidanja flastera, moram priznati, nisam vidjela neka značajnije promjene što me je neugodno iznenadilo. Na dodir, jedan prištić mi se samo osjećao kao da se je malo posušio, dok drugi koji je dan prije bio upaljen i crven, je na dodir i dalje bio veoma bolan, a crvenilo je ostalo isto – što znači da flaster nije umirio kožu i crvenilo kao što piše u samom opisu proizvoda.Balea soft&clear anti-pickel flasteri nisu ispunili moja očekivanja i nisu postigli rezultate kakvima sam se nadala. Taj proizvod možda djeluje drugačije na drugačijim tipovima kože, ali na mojoj nije djelovao onako kako je trebao. Pretpostavljam da dosta ovisi o tipu kože, ali mi se sviđa što su potpuno prozirni pa se mogu koristiti eventualno da se upaljeni prištići, akne ili miteseri ne diraju prstima kako ih ne bismo dodatno upalili i inficirali. Cijena im je također pristupačna tako da ću ih ja definitivno koristiti kako ne bi nepotrebno dirala već upaljene prištiće.

Pogledajte još:

Greške u njezi kože koje radiš, a ni ne znaš da su greške! Rade štetu koži i potiču pojavu prištića

Čudna mjesta na tijelu na kojima cure dobivaju prištiće – i kako ih se riješiti na svakome od njih

Jeftini drogerijski proizvod za prištiće koji stvarno nešto radi: Isprobali smo ga i donosimo vam recenziju [FOTO]

baleaisprobavanjerecenzijaBaleinog soft&clear anti-pickelflasteri za prištiće

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!