Slika nije pronađena

Korona je utjecala na doslovno sve i promijenila kako nam izgleda svakodnevica. Zbog svih promjena i uvedenih mjera, mnoga se poslovanja jedva održavaju, a puno se toga i zatvara. Izgleda da ni brendovima šminke ne ide baš dobro jer je jedan popularan upravo proglasio kraj.

Makeup srca će biti slomljena ovom obavijesti. Korona je uništila puno toga u proteklih godinu dana, a sada se na tu listu može dodati i uništavanje jednog popularnog brenda šminke. Becca Cosmetics su najavili da je nažalost došao njihov kraj. Službeno su potvrdili da s rujnom ove godine oni više ne postoje. Razlog: korona.  

Radi se o malo skupljem brendu šminke koji smo mogli pronaći kod nas u Douglas prodavaonicama, a najpoznatiji su svakako po svojim highlighterima. Osim njih, imaju i odlične proizvode za sve koji vole prirodni 'no makeup makeup', a surađivali su i s poznatima poput Khloe Kardashian ili Chrissy Teigen. Najpoznatija je ipak bila suradnja s youtubericom Jaclyn Hill iz koje se izrodio klasik u svijetu highlightera 'Shimmering Skin Perfector'.

Objava na Instagramu sigurno je sve iznenadila, a prvi su od poznatijih makeup brendova koji su priznali koliko je korona utjecala na njihov posao. Imamo vremena do rujna ove godine opskrbiti se Beccinim proizvodima, nema vremena za gubljenje.

Pogledajte još:

Ruž koji se ne briše s usnica čak ni ispod zaštitnih maski – postao je apsolutni hit

Isprobali smo Baleine flastere za prištiće: Cijeli pothvat završio kao totalni fejl?

Ženski parfemi koji će totalno izludjeti dečke: Ovih 7 mirisa će ih posebno privući

šminka brend šminke vijest becca makeup