Slika nije pronađena

Five Star Outlet kupcima nudi proizvode vodećih svjetskih brendova, po cijenama sniženim od 30 do 50 posto i to tijekom cijele godine. Smješten je u poznatoj zgradi Europatradea u Sesvetama, a svečano otvaranje planirano je u srijedu, 17. travnja, u 14 sati.

Naime, u ovom ćete outletu moći naći kozmetičke proizvode, parfeme, ali i raznovrsne proizvode za kućanstvo, tehniku, igračke, školski pribor i još mnogo toga. Prema Diva.hr  Five Star Outlet svoja će vrata kupcima otvoriti danas u 14 sati, a u bogatom asortimanu naći će se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Vilede, Make Up Revolutiona ili pak Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji će se prvi put naći na policama neke hrvatske trgovine.


via GIPHY


Kupci će na jednom mjestu moći nabaviti proizvode namijenjene svim generacijama i potrebama, a asortiman ponuđenih artikala će se stalno mijenjati, kako bi sve neophodne potrepštine u svakom trenutku mogli nabaviti po najnižim cijenama, bez da bude narušena kvaliteta.


via GIPHY


'Kao potrošači često smo skloni mišljenju da cijena koja je dosta niža od uobičajene podrazumijeva i lošiju kvalitetu proizvoda. Međutim, ovdje to nije slučaj. Naprotiv, riječ je o njemačkim proizvodima namijenjenim njemačkom tržištu, koji zadovoljavaju jako visoke standarde kvalitete. Budući da ih veliki njemački lanci nabavljaju u enormnim količinama i da su ponudu prisiljeni stalno nadopunjavati, vremensko razdoblje u kojem ih izravno nude kupcima je jako malo i u tako kratkom roku se ne stignu prodati. Upravo zbog toga smo mi u mogućnosti ponuditi ih hrvatskim kupcima po najnižim cijenama pa ne moraju brinuti o tome je li proizvod ispravan ili pred istekom roka trajanja', pojasnio je jedan od suvlasnika Five Star Outleta, Franjo Šarić, za Diva.hr.


via GIPHY


'Ovo je outlet u pravom smislu te riječi i u potpunosti smo sigurni da će kupci prepoznati kvalitetu proizvoda, da će biti jako zadovoljni cijenama te da će se u Five Star Outlet rado vraćati', zaključio je Šarić.

Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Napravi mjesta u torbici sa šminkom! Hailey Bieber pokreće svoj beauty brend

Sedam znakova koji će ti otkriti da je tvojim proizvodima za šminkanje istekao rok trajanja

Netko je Jeffreeju Staru ukrao 16,5 milijuna kuna vrijednu šminku - i FBI je uključen u potragu

šminka popusti tijekom cijele godine popust vijest makeup outlet Five Star Outlet

Još vijesti