Slika nije pronađena

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, onda bi Kim Kardashian trebala biti jako polaskana onime što je učinio James Jordan Parke. Naime, mladi vizažist je potrošio svu ušteđevinu na plastične operacije kako bi izgledao kao njegov idol.

Kada je 23-godišnji James prije nekoliko godina prvi put pogledao emisiju Keeping Up With the Kardashians, oduševio se poznatom Kim Kardashian. Vizažist Parke je potrošio 190 000 dolara na plastične operacije samo da bi izgledao poput Kim.

'Volim sve vezano za Kim. Ona je najljepša žena na svijetu. Koža joj je savršena, ima prekrasnu kosu, volim sve na njoj.' - izjavio je opsjednuti James.

Potrošio je teško zarađenu ušteđevinu na operaciju usana i obraza, lasersko uklanjanje dlaka, botox i obrve. Ali to nije sve, Britanac kupuje i skuplja dizajnersku odjeću, obuću, nakit kako bi držao korak s poznatom starletom, a nada se kako bi joj jednog dana mogao i konkurirati. Njegova iduća želja je operacija nosa.


Na svu sreću, Jordan se ne obazire puno na zlobne komentare: 'Smijem se kada me ljudi vrijeđaju i govore da izgledam preumjetno. Zar oni stvarno misle da ja želim izgledati prirodno? Da sam to dobio na operaciji, tražio bih povrat novca.'

Nećemo ulaziti u Jamesovo stanje uma, ali jedno je sigurno - ma pljunuta Kim!

Što vi mislite o ovome: jesu li mu uspjele operacije?

I.Č./Izvor: Okmagazine.com.au

foto:Twitter


...Pročitaj još...

...Potrošila 30 tisuća dolara da izgleda kao Kim Kardashian!...

...Ona želi izgledati kao Jennifer Lawrence - i potrošila je tisuće kuna na to...

...On je potrošio 100 tisuća kuna da bi izgledao kao Justin Bieber - je li uspio?...

Jordan James Parke obožava kim potrošio ušteđevinu operacije

Još vijesti