Slika nije pronađena

Navodno su otkrile koji tip lica donosi najviše lajkova na Instagramu i sada nose slike celebova koji tako izgledaju te traže od estetskih kirurga da naprave isto i njima. Oni zbog toga nisu nimalo sretni, pogotovo jer im često dolaze djevojke već od 15 godina.

Za umetke u usnama i injekcije botoksa ne treba biti punoljetan, a plastični kirurzi sve više muče muku s dolascima djevojaka od 15 godina na dalje koje žele 'rich girl face'. Fotke Kylie Jenner i Ivanke Trump jedne su od najčešćih koje su im uzori kakvo lice žele. I dok se mlađi od 18 ne mogu tetovirati, na plastičnu operaciju mogu, ispričao je za The Sun doktor Dirk Kremer. On je jedan od doktora koji se zalažu za promjenu zakona koji se odnosi na kozmetičke operacije. Krivi društvene mreže za sve veću popularnost povećanja usana i naglašavanje tj. stvaranje iluzije što oštrije čeljusti, ali i podizanje obrvi što više.


S obzirom da tako izgleda jedna od najpoznatijih celebovka – Kylie Jenner, čiji izgled također kopiraju brojni poznati, i djevojke već s 15 godina počinju shvaćati da je to izgled koji društvo smatra lijepim i za koji se veže uspješnost. Pod uspješnosti, često misle na količinu lajkova i followera koji sakupe osobe koje izgledaju na određeni način. Zbog toga što ovakvi zahvati nisu jeftini, mladi odlaze kod nekih liječnika s manje prakse, ali koji su jeftini, ne razmišljajući o posljedicama koje mogu biti opasne po zdravlje.


Osim što žele izgledati kao Kylie, sve više djevojaka dolazi i jer se žele riješiti 'resting bitch facea', što je još jedna novi bizarni trend u svijetu kozmetičkih zahvata.

Foto: Instagram/ Freepik - nensuria

M.T.

Pogledajte još:

Učenica nije htjela riješiti matematički zadatak u zadaći jer smatra da je uvredljiv

Koliko brzo možeš pronaći šišmiša? Pojavila se nova zagonetka - samo za one s oštrim okom

Instagram je jučer dobio opciju 'dark mode' – pogledaj kako ga možeš aktivirati

operacije rich girl face estetske operacije Kylie Jenner

Još vijesti