Slika nije pronađena

Nutelle nikad dosta – na kruhu, na zlici ili čak u kadi. Skoro svaki dan ju slavimo i hvalimo i u njoj uživamo u neograničenim količinama.

via GIPHY


I upravo zato nas veseli vijest da ćemo ju od sada moći nanositi i na usne, u obliku ruža. Ovaj izum je patentirala tvrtka Beauty Bakery i nazvala ga Nude-tella.

Dolazi u četiri nijanse koje su prilagođene četirima bojama usana jer je ovaj ruž (pogađate?) namijenjen da se nosi 'nude'. U ponudi su 'Nudi-Tea', 'Skinny Dip', 'Birthday Suit' and 'Bake it Naked' od svijetlo krem boje do tamno smeđe prilagođene crnačkoj koži. Vodootporni su, prilagođeni veganima i idealni za svakodnevno nošenje...


Najvažnija je činjenica da ovi ruževi mirišu poput Nutelle, osim što su kremasti i mat. Naravno, to sve ipak košta, pa dobro razmisli hoćeš li za 60 američkih dolara (oko 380 hrvatskih kuna) naručiti ruž ili jednostavno otići u obližnji dućan kupiti puno staklenki Nutelle – izbor je tvoj.

via GIPHY


Prije nego otpišeš fancy ruž u korist hrane, baci oko na njihov promotivni video i nauči pravilno nanositi ovu vrstu ruževa.



Foto: Beauty Bakery/YouTube/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Ruž biraj ovisno o tome što želiš postići - koja boja idealno odgovara tebi?

Video koji će obožavati sve cure – rastopila je sve svoje ruževe i dobila savršenu nijansu!

Nutella više nije ista – recept savršenstva promijenjen u tajnosti

ruž make up nutella modne vijesti

Još vijesti