Slika nije pronađena

Precrtavanje usana da izgledaju veće i punije je trend koji je zaludio svijet. Uz malo prakse i dobru olovku za usne, možeš postići wow efekt. Sada pak sve više trenda malo drugačije precrtavanje usana. Dodavanjem jednog ključnog detalja, usne će ti izgledati kao da si Bratz lutkica.

I dalje je tu dobro nam poznato precrtavanje usana na način na koji svi rade i sada jer punije usne su i dalje ono što se pokušava postići, uz jedan novi dodatak. Kada poželiš isprobati nešto novo, tu je jedan trend koji je sve rašireniji. Uz standardno iscrtavanje malo preko linije da usne izgledaju veće, cure dodaju 'wing' na kutove usana, da izgleda kao da imaju blagi smiješak. Nekima kutevi usana idu prema dolje, a većini su ravni, ali ovdje je cilj 'podignuti ih'.

@wahmeko

Answer to @usernamelyric696969

original sound - Amanda Lynn Adams

Zapravo ovo nije uopće teško napraviti, ali moraš pronaći pravu količinu precrtavanja za sebe i svoje usne da sve izgleda dobro i ne baš preumjetno. Mnogi ovaj način precrtavanja uspoređuju s izgledom kakav imaju lutke, točnije Bratz. Ako si ikada imala jednu ovakvu lutku ili ju imaš još uvijek negdje, većina njih će imati kutove usana blago zavinute prema gore.

I to je ono što se ovim načinom precrtavanja želi postići. Bitno je samo ne pretjerati, jer ako previše zavineš kutove usana prema gore, umjesto kao Bratz lutka, izgledat ćeš kao Joker, a to sigurno nije look na koji ciljaš.

Pogledajte još:

Tenisice koje mijenjaju boju na suncu su apsolutni HIT na društvenim mrežama - idealne za proljeće!

Bella Hadid nosila je najčudnije trapke ikad: Ovo su traperice-tange! Ne znamo što misliti [FOTO]

Ruž koji se ne briše s usnica čak ni ispod zaštitnih maski – postao je apsolutni hit

Usne iscrtavanje usana šminkanje oblik usana Bratz lutka