Slika nije pronađena

Inspiracija za ovaj način farbanja pokupljena je iz poznatog crtića čija filmska verzija za manje od mjesec dana dolazi u kina. S ovakvom ćeš kosom vjerojatno dobiti koju podignutu obrvu na ulici od prolaznika, ali koga briga, ako ti se sviđa – zašto ne!

Staviti na kosu neku boju koja nije tipična je postalo sasvim normalno i više nitko ni ne reagira kada na ulici sretne curu s tirkiznom ili ružičastom kosom. I to je skroz super! Zašto ne izgledati onako kako hoćeš i isprobati nešto ludo. Trend koji je sve više popularan u farbanju kose definitivno može ići u ovu kategoriju. Nije za svakoga, samo za one hrabre koji žele izgledati drugačije, ali izgleda odlično. Inspiracija je postala Cruella De Vil, zlikovac iz crtića '101 dalmatinac'. Stavljanje pola kose u crnu ili neku drugu tamniju nijansu, a pola u bijelu/sivu/plavu je stil koji sve više cura isprobava na sebi.

Ako imaš stil odijevanja koji bi išao uz ovakvu ludu kosu sigurno se već zamišljaš s njom. Bilo da je u pitanju kratka ili skroz duga kosa, ova frizura će izgledati dobro. I ono što je najbolje, nije ju problem napraviti, to može svaka frizerka jer ne zahtijeva nikakve posebne vještine ili nove tehnike, samo treba dobro razdvojiti kosu na sredini i to je to. Uz to, ako ti se prestane nakon nekog vremena nositi ovakav stil, samo jednostavno staviš tamniju boju na cijelu kosu i riješeno.

Jedini problem može nastati ako imaš tamnu kosu pa trebaš posvijetliti jednu stranu. Onda se pripremi na blajhanje jer drugog načina za dobiti ju nažalost nema.

Pogledajte još:

Selena Gomez ima novu frizuru za koju je trebalo 8 sati kod frizera i 200 folija! Je li se isplatilo?

Najskuplje tenisice na svijetu – jedne su se upravo prodale za preko 11 milijuna kuna! [FOTO]

Povratak u 2000. godinu: U modu se vraćaju traperice koje većini cura nisu ni malo drage

Kosa cruella de vil obojena kosa Farbanje