Slika nije pronađena

Sa slobodom za igranje odvažnim bojama i beskrajnim motivima inspiriranim ljetom, nema boljeg načina za proslaviti ovo najtoplije razdoblje u godini.

Međutim, često se zna dogoditi da ne zna odakle početi uopće s izborom svog nail stila. Sarah Gibson Tuttle iz Olive&June i Zalak iz Nailbawse-a donose pojedinosti o tome koje će se ljetne nijanse i dizajni nositi bez obzira na to opuštate li se na plaži, krećete na europski odmor iz snova, putujete od obale do obale. U nastavku vam donosimo sve trendove za vaše nokte za ljeto 2019.:

1. Neutralno je zakon


Neutralna manikura ne znači da boja mora biti nude. Glavni izvršni direktor i osnivač najslađe destinacije za nokte u L.A.-ju, Olive & June, Sarah Gibson Tuttle je u intervjuu za Elite Daily rekla da: 'Ljudi stvarno vole lijepu neutralnu manikuru koja nije nužno u nude nijansi'. Nakon predstavljanja nove kolekcije lakova za nokte neutralnih nijansi, Tuttle kaže da su nijanse Geri, Barrett i Tara bile super popularne odmah jer su ružičasta, svijetlo plava i lavanda svestrane i zabavne nijanse.


2. Geometrijski oblici



Tuttle predviđa da će kombinacija geometrijskih oblika i negativnog prostora biti minimalistički hit ovog ljeta. Budući da bi moglo biti nemoguće izraditi ovu manikuru lakom za nokte i malenim kistom, preporučuje ukrašavanje noktiju lijepim naljepnicama za nokte. Nikada ne možete pogriješiti s jednostavnim trokutom. Također, crno-bijela boja u kombinaciji je nevjerojatno cool.

3. Neonske boje



Stvari će postati zaista blještave, čak i fluorescentne, ovog ljeta. No, da bi se izbalansirali nijanse koje sjaje u mraku, isprobajte neutralnu, jedva prisutnu bazu. Zalak, stručnjak za nail-art koji stoji iza popularnog Instagram profila Nailbawse, kaže: 'Minimalno korištenje neonskih boja na noktima bit će hit ovog ljeta. Zamislite - pruge, tanke linije i neonski motivi na prozirnoj bazi'.

4. Piercing za nokte



Piercing na noktima imao je kratki trenutak slave prije nekoliko godina, ali Zalak predviđa da će se ovo ljeto vratiti i to na veliki način. Ovaj trend je odličan za sve one koji vole da su im nokti dugački - više prostora za piercing, znate?

Foto: Freepik/ Instagram

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Najlonke s 3D krakovima najnoviji su trend! Ne stignu se proizvesti brzo koliko se prodaju

Sedam najvećih trendova u svijetu badića koji će ovog ljeta prevladavati na plažama!

Frizeri znaju što će se nositi – ovo su frizure koje možeš i ti napraviti, a bit će najpopularnije ovog ljeta

Moda trend ljepota Ljeto nokti nail art modne vijesti

Još vijesti