Manikura

Ne volimo svi iste manikure, boje i dizajne na noktima. Biramo one koji su nam ljepši, a zbog toga nam naši odabiri i određuju našu osobnost jer ih biramo prema svojim željama baš kao i svaki od horoskopskih znakova!

Svaki od horoskopskih znakova je specifičan sam za sebe. Zbog toga svatko bira sebi najdraže modne komade, boje i sve ono što odgovara njihovim željama i ukusima. Baš zato i svaki horoskopski znak ima specifične manikure i dizajne na noktima koji odgovaraju baš njima i njihovoj osobnosti. Zato provjeri koja manikura je idealna za tebe s obzirom na tvoj horoskopski znak!

OVAN – dugi i neobični
Ovnovi su specifični, pa tako moraju biti i njihovi nokti! Moraju biti sve, samo ne obični, tako da je za njih idealna opcija onih ekstra dugih na kocku ili špicu te obavezno s nekim ekstra detaljima po sebi.

 

 

BIK – kratki i crveni
Ako netko igra na sigurno, onda su to definitivno bikovi. One vole jednostavnost, ali opet da stvari nisu prejednostavne, zato su za njih idealni kratki crveni nokti. Jednobojni, bez nekih drugih dodataka – tako će znati da će im manikura lijepo izgledati, a opet nije u pitanju neki ekstravagantan dizajn.

BLIZANCI – šareni nail art

Blizanci ne vole jednostavne i obične boje, zato oni uvijek biraju šarenije opcije! Za njih su šareni nokti TOP i uvijek će prije izabrati takav dizajn nego neki običniji koji je prema njima dosadan.

 

 

RAK – milky nokti
Milky nokti trenutno su pravi hit. Neki ih zovu Hailey nokti s obzirom na to da ih je Hailey Bieber nedavno isfurala i time napravila ogroman trend, a ako netko voli pratiti trendove, onda su to definitivno rakovi!

LAV – svaki nokat drugačiji dizajn
Lavovi vole eksperimentirati. Kod njih jednostavno ne postoji, a to se pokazuje i u njihovom životu s obzirom na to da vole adrenalin. Baš zato je njihova idealna manikura ta da im je svaki nokat u drugačijem izdanju!

 

 

DJEVICA – jednostavni i uredni
Djevice, kao i neki drugi horoskopski znakovi, pucaju na jednostavnost. Ne vole kada su u nekom izdanju koje privlači pažnju, a kod njih to isto vrijedi i za nokte. Zato će oni birati one uredne i jednostavnije umjesto ekstravagancije.

VAGA – nude nijanse
Nude nijanse su idealne za Vage i nije bitno jesu li u pitanju dugi ili kraći nokti. Biraju slatke stvari, pa u ovom slučaju i slatko manikuru koja će se svidjeti apsolutno svima – još je bolja kombinacija kada im je svaki nokat u drugačijoj nude boji.

 

 

ŠKORPION – dugi i crveni
Za Škorpiona ni ne smije postojati neka druga boja osim kričavo crvene. Kao i kod odjeće, moraju odabrati i upravo takve seksipilne nokte – crvene boje i obavezno da su dugi, a oblik može biti kockasti ili na špicu.

STRIJELAC – kratki i jednostavni
Strijelci vole praktičnost tako da dugi nokti za njih nisu opcija. Za njih su idealni kratki koji se ne moraju previše održavati, a najbolje za njih je da izgledaju kao prirodni nokti bez nekih jarkih boja.

 

 

JARAC – french
Jarci vole izgled prirodnijih i običnijih nokti, zato je za njih idealan french. S njime mogu i malo kombinirati jer ne mora u pitanju biti obična bijela boja već neka druga, a i mogu biti različitih oblika jer u svakom slučaju uvijek lijepo izgleda.

VODENJAK – jarke boje
Vodenjaci su obožavatelji jarkim boja. Pogotovo kada je u pitanju odjeća i moda, boja kose pa čak i zidova u spavaćim sobama. Baš zato moraju imati i nokte u takvim bojama kako bi sve uskladili prema svojim željama.

 

 

RIBE – slatki uzorci
Ribe su predivne duše i moraju imati nokte koji tome odgovaraju. Baš zato kod njih uvijek moraju biti u pitanju slatki uzorci, poput cvjetića, leptirića, točkica i to sve obavezno u raznim bojama.

Horoskop nokti manikura Ljeto Moda

Još vijesti