Slika nije pronađena

Kardashian-Jenner sestre su trendseterica, svidjelo se to nama ili ne. Kada one nešto počnu furati, dobre su šanse da će to biti novi trend koji će zavladati svijetom. Kim je u posljednje vrijeme počela najviše nositi jednu vrstu manikure.

Kardashianke smo navikli vidjeti s noktima dugim toliko da su i same cure priznale da im stvaraju probleme i da ne mogu raditi najosnovnije svakodnevne stvari. Iako je Kim najčešće fan dugih i nude boja na noktima, na fotkama koje objavljuje ove godine, ljudi su primijetili promjenu i sada svi vjeruju da je to novi trend u manikuri, piše Glamour. Kim po novom nosi kratke nokte. Čak ima takve i na fotkama s modnih snimanja, gdje se obično razbacaju s nekom velikom dužinom i dizajnom.

A ako ima Kim, dobre su šanse da će to poželjeti i hrpa drugih cura. Nokti joj izgledaju jako prirodno, a duljina je jedva primjetna. Ovo se pretpostavlja da će biti hit ovog proljeća, što nam se itekako sviđa! Definitivno jedan trend koji želimo što više vidjeti, pogotovo na mladima. Jako dugi nokti za većinu ipak nisu praktični, a i kratke je puno lakše (i jeftinije) održavati.

Kratki nokti imaju definitivno više prednosti nego mana – neće ti smetati dok bilo što radiš, manje su šanse da se ozlijediš, ali i da ti se slomi nokat. Da ne pričamo da je ovo i zdravije za nokte. Jedina je mana to što na njih onda ne stanu neki ludi i kul dizajni, koji jednostavno bolje izgledaju na dugim noktima.

Pogledajte još:

Inspiracija za manikuru za Valentinovo: 8 ideja koje neće baš svakom pasti na pamet

Koje boje laka za nokte će biti u trendu ove godine? Dominirat će ove 3 radosne nijanse

(Ne)obični nokti: Ideje za manikuru za cure koje vole jednostavnost

Moda trend nokti manikura kim kardashian

Još vijesti