Slika nije pronađena

Tekući puderi su većinom u staklenim ili plastičnim bočicama, a uz pumpicu kojom ih istiskujemo, nema šanse da ćeš izvući i potroši sav puder. Kada dođeš do kraja, možeš vidjeti da ga je još ostalo unutra, ali kako to izvući van i potrošiti do zadnje kapljice? Ima način.

Nema potrebe da baciš bočicu pudera ako u njoj još ima proizvoda za još nekoliko korištenja, pogotovo ako se radi o nekom puderu koji nije prejeftin. Čini se nemoguće sav sadržaj izvući iz bočice u kojoj se nalazi, ali stvarno nije tako, samo treba pronaći pravi način za to napraviti. Uz ovaj hack ti neće ostati ni jedna kapljica pudera neupotrebljena. Jedna je cura otkrila malo neobičan hack koji stvarno funkcionira. U bočicu u kojoj joj je ostalo još malo pudera, dodala je malo kipuće vode, dobro protresla dok se sav puder nije pomiješao s vodom. Zatim je sadržaj bočice izlila u čistu posudu i pričekala da se voda razdvoji od pudera. Voda će tako ostati na vrhu posude, a puder na dnu. Nakon toga je samo pažljivo izlila i maknula vodu s vrha i ostalo joj je pudera za još nekoliko korištenja.

Problem može nastati ako koristiš puder koji je vodenastiji, jer se on možda neće ovako dobro razdvojiti od vode. Ali ako ti se ova ideja ne sviđa, postoji još jedan sličan trik. Umjesto da vodu uliješ u puder, možeš samo cijeli puder staviti u posudu s vrućom vodom i okrenuti naopačke ambalažu u kojoj se nalazi. Tako će se ostaci pudera odvojiti i moći ćeš ih lakše izvući iz bočice.

Foto: Metro.co.uk - Extreme Couponing and Bargains UK group/ Shutterstock.com - Vladimir Gjorgiev/ Shutterstock.com - Evgenyrychko

M.T.

Pogledajte još:

Kako se riješiti iritantnih crvenih točki koje se pojave na nosu nakon što skineš naočale?

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

Svi ovo radimo, ali bi li trebali? Korektor kao primer za kapke prije sjenila – DA ili NE?

puder beauty hack tekući puder trik

Još vijesti