Slika nije pronađena

Djevojke s većim stražnjicama opet su u modi. Ne moraš odmah pomisliti na Kim Kardashian ili Nicki Minaj (iako su postale ikone upravo zbog tog atributa), nego na normalne djevojke koje imaju šire bokove, bogatije stražnjice i bedra među kojima nema praznine. Prisjeti se Jen Selter, djevojke koja je postala fitness boginja poznata upravo po svojoj definiranoj stražnjici koja kao da prkosi gravitaciji.

Evo Jen, impresivno jel’ da?:

foto: Instagram

Dakle, činjenica je da su djevojke slične konstitucije u nezgodnoj poziciji kad treba odabrati par trapki koje će im odlično pristajati. Kim Kardashian sve svoje trapke radi po mjeri tako da je uvijek sigurna da će joj pristajati ‘kao salivene’, no nije svaka djevojka u poziciji da si može prisuštiti osobnog krojača.

Djevojke koje imaju obliju građu trebale bi izbjegavati sljedeće krojeve traperica.

1. Trapke s našivenim džepovima na stražnjici

foto: amazon.com

Dodaci na sjedećem dijelu trapki jednostavno nisu za cure s većim guzama. Iako ti se može učiniti kao da će razno-razni dodaci (našiveni džepovi, veliki gumbi, tkanina drugog materijala i sl.) vizualno smanjiti tvoju stražnjicu, dogodit će se upravo suprotno. Biraj radije trapke bez stražnjih džepova i one modele koji na dijelu stražnjice nemaju jako izražene šavove (pa malo podsjećaju na tajice). Ključ uspjeha je da pokažeš svoj prirodni oblik, a ne dizajnerski komad traper hlača. Sve dodatne ‘đinđe’ samo će ‘zagužvati’ oblik i konturu na koju možeš biti ponosna.

Pokušaj radije s ovakvim hlačama (nema džepova, a šav je nenaglašen):

foto: etsy.com

2. ‘Boyfriend’ trapke

foto: Tumblr

Nije baš veselo što su najudobnije trapke loš izbor za djevojke s većim stražnjicama, ali široke, pomalo baggy trapke koje vise jednostavno neće izgledati dobro. Ako je tvoja stražnjica postavljena visoko i dobro utegnuta, možda će i proći, ali djevojke s nižim stražnjicama trebale bi investirati u sretniji komad odjeće. Samo zato što je nešto u trendu ili jer ti se baš jako sviđa ne znači da će na idealan način naglasiti tvoje prednosti, a sakriti mane.

3. Ultra niski struk

Znaš onu ne tako lijepu sliku kad majstoru za popravak već nečega u kući ispadne onaj ‘butt crack’ – e taj prizor nikada nije seksi, čak ni na djevojci. Evo recimo, ovako:

foto: Instagram/brittttgregerson

Hlače niskog struka uvijek su popularne i mogu izgledati jako atraktivno, ali pokušaj sjesti u njima i sačuvati ponos. Pogled na tvoju stražnjicu ili gaćice neće oduševiti prolaznike u javnom prijevozu, učitelje, a ni svakog dečka. Vjerojatno ćeš stalno povlačiti hlače prema gore, zatezati remen ili kupovati dugačke topiće da prikriješ golu kožu leđa, trbuha i stražnjice. Ne mora nužno značiti da ti neće odgovarati niski ili visoki struk – uz obilje izbora koje danas proizvođači trapki nude, na tebi je da odabereš one najbolje.

L.B./izvor: She Finds

foto: sxc.hu

traper hlače trapke Traperice velike guze stražnjice modeli savjeti

Još vijesti