Isprobavanje traperica u shoppingu

Kupovanje traperica zahtjeva da ih isprobaš prije nego što ih kupiš. To je pravilo broj jedan kojeg bi se uvijek trebala držati. Želiš da ti laskaju na svim dijelovima tijela, a to ne možeš saznati prije nego ih isprobaš. Nakon toga, slijedi drugo važno pravilo, pravilo od 3%.

Sigurno se pitaš što znači ovo misteriozno pravilo i 3% čega treba gledati? Idemo po redu! Želiš da ti traperice stoje kao da su šivane za tebe – i kada ih kupiš i nakon 10 nošenja i nakon 10 pranja. Ako nešto uništi cijeli dojam onda je to kada se traperice „objese“ na koljenima ili na stražnjici. Cijeli izgled koji si pomno planirala pada u vodu jer one ne stoje kako treba. E tu će ti pomoći pravilo od 3%, piše Purewow. Ne bi trebali kupovati traperice koje imaju više od 3% elastine. Ako ga imaju 3% još može proći, ali sve iznad, nope.

Isprobavanje traperica u shoppingu Kako u shoppingu prepoznati koje traperice su kvalitetne, a koje ne? Otkrit će ih ovih 5 caka

Takve su traperice previše rastezljive i prebrzo će se uništiti i početi ti stajati nekako čudno. Ako želiš da ti stoje fenomenalno i godinu dana i nakon kupovine, onda počni obraćati pažnju na sastav. Pogotovo ti ovo preporučujemo ako se voliš počastiti s nekim skupljim trapericama.

Ne želiš platiti hrpu novaca za njih i onda da za pola godine izgledaju kao da ih nosiš 10 godina. Traperice bez puno elastina su izdržljivije. Iako se čine manje udobne jer nemaju toliko elastina, kada pronađeš pravi broj i model za sebe, bit će ti udobne, garantirano. Kao i za sve i ovdje postoji iznimka kada ovo pravilo ne vrijedi. Za početak, kada su u pitanju skinny traperice. Ukoliko i dalje nosiš ovakve trapke, onda nemoj gledati sastav materijala, one jednostavno moraju imati elastina da bi izgledale tako kako izgledaju i bile skroz uz nogu. Tu pravilo ne vrijedi.

Proljetni outfit s trapericama Nosiš li pogrešne traperice? 10 znakova da kupuješ traperice koje nisu za tvoje tijelo

Druga iznimka su traperice koje su napravljene ciljano za cure s oblinama. Ako je negdje naznačeno da su za obline (kao što postoje i za visoke cure i „petite“ cure), tada također pravilo 3% ne vrijedi jer ove traperice također moraju imati elastina da bi dobro stajale. U svim ostalim slučajevima, drži se ovog pravila i uvijek ćeš završiti s najboljim mogućim trapkama!

Traperice traper hlače kupovina traperica savjeti Moda pravilo 3% kako prepoznati kvalitetne traperice detalj na trapericama otkriva jesu li kvalitetne

Još vijesti