Proljetni outfit s trapericama

Nije svaki model odjeće namijenjen za svakoga. Imamo različita tijela i neće nam jednako dobro baš svima stajati jedan model traperica. Bitno je pronaći one koje laskaju TVOM tijelu.

U potrazi za savršenim parom traperica nekada odlutamo za trendovima i tako kupimo traperice koje se sada nose, ali koje nam ne stoje baš savršeno. Umjesto da se deprimiraš jer ti te trapke ne stoje dobro, isprobaj još 5 različitih modela i pronađi one koje će ti stajati baš kao da su krojene za tebe. Nije nemoguće, samo treba isprobavati! Uvjeravamo te da je problem u trapericama, a ne u tebi. Da bi mogla pronaći savršen par, trebaš znati što gledati, što tražiti, a što izbjegavati. Kada u kabini isprobaš traperice, ako pronađeš na njima bilo koju od ovih sljedećih karakteristika, to je znak da te ipak nisu za tebe jer ti ne stoje kako bi trebale.

Duga suknja Nose se duge traper suknje, a pitanje je s kojom ih obućom nositi? Super idu na ovih 6 stvari

1.Nogavice su ti predugačke ili prekratke
Nogavice ti se ne bi trebale vuči po podu niti bi trebale biti prekratke. Drugo je kada su u pitanju traperice do gležnja, one tako moraju biti, ali ako isprobavaš traperice normalne duljine, a tebi su do gležnja, to će čudno izgledati. Da, vidjet će se da su ti premale jer je drugačiji kroj nego kada su u pitanju one koje su napravljene da stvarno budu do gležnja. Postoje različite dužine nogavica, možda si samo uzela pogrešnu.

 

 

2.Oko struka imaš previše mjesta
Kada ih zakopčaš, oko struka bi ti trebale biti taman, ne bi niti smjela imati praznog prostora da „plešu“ oko tebe niti toliko malo prostora da ne možeš disati. Možeš staviti remen, istina, ali zar nije bolje kupiti one koje će ti stvarno i biti dobre?

3.Nakupljaju ti se na bedrima
Kada su ti traperice preuske, onda će ti se na bedrima, na unutarnjoj strani, nakupljati, imat ćeš kao nabore. To se inače zove „brkovi“ jer podsjeća izgledom na brkove životinje. Trebaju ti traperice s drugačijim nogavicama.

4.Povlačiš ih stalno prema gore
Kada traperice moraš unutar par minuta čak nekoliko puta povući prema gore, ne stoje ti dobro i nisu za tebe. To je znak da su ti ili premale u struku ili da je unutarnji šav prekratak za tvoj oblik tijela. Može biti znak i da su ti preširoke.

 

 

5.Oko struka se presaviju
Kada ti se pojas hlača, onaj dio oko struka, presavija i ne stoji ravno i trbuh ti „bježi“ van iz njih, premale su ti. Možda ipak trebaš broj veće.

6.Toliko su uske na bedrima da ih jedva skineš
Ovo bi ti trebao biti jasan znak da su ti premale, ali neki to vole ignorirati iako ne bi trebali. U trapericama koje su ti premale se nikada nećeš osjećati onako dobro kao u onima koje će biti tvoj broj.

Traperice Pravila nošenja traperica: Slijedi ovih 7 i sigurno ćeš uvijek izgledati super u njima

7.Moraš duboko udahnuti da ih zakopčaš
Trebamo li ti uopće reći da ovakve traperice također nisu idealne za tebe? Ne bi se trebala mučiti da zakopčaš hlače. I nemoj se zavaravati da će ti biti dobre kada još malo izmršaviš. Kupuj traperice koje ti SADA stoje dobro.

 

 

8.Kada ih skineš, ostanu ti tragovi od njih
Oko struka ti ostanu crveni tragovi od traperica nakon nošenja? Te su ti traperice onda premale. Ne trebaš trpjeti za modu i izgled i zaustavljati si cirkulaciju u tijelu.

9.Ne možeš normalno sjesti u njima
Kada kupuješ traperice uvijek probaj sjesti u njima ako u kabini ima kakav stolac, a ako nema, probaj čučnuti. Kada su ti traperice prevelike ili premale, previše će ti skliznuti kada ovo pokušaš napraviti. Možda izgledaju okej dok stojiš, ali ovo je još jedan test koji bi trebale proći.

10.Ima previše praznog mjesta na stražnjici
Traperice bi ti trebale obgrliti stražnjicu. Osim ako su baggy model, to je druga priča. Kada su u pitanju obične traperice, ne bi trebale imati praznog mjesta na stražnjici i ne bi trebale nigdje visjeti, ni malo.

Traperice trapke Moda kako pronaći savršene traperice kupovina traperica znakovi da su ti premale znakovi da su ti prevelike traperice nisu za tebe nosiš krivi broj

Još vijesti