Slika nije pronađena

...znanstveno je dokazana činjenica iz Instituta za stopostotnu zabavu Shooster!

Mi zabavu shvaćamo ozbiljno, pa smo se poslužili nepogrešivom Sneakermeister metodologijom istraživanja! Naše su ekspertize tako obuhvatile sve glavne indikatore zabavnog života: tulumi /izlazak na cugu/ frendovi / seksualna privlačnost, i rezultati su pokazali da Shooster jamči 100% više zabave od dosadnih starih cipela!


Zato, posjeti lanac stopostotno zabavnih trgovina gdje te uvijek čeka dobrodošlica: kuću svih sneaker brandova – Shooster, the Sneakermeister!

 

Za sezonu jesen 2014. čeka te i ful novi model Converse Pearl iz kolekcije Converse Chuck Taylor Woman, u pazi-sad-ovo, blago istrošenoj boji fuksije! OK, ti si cura pa vjerojatno kužiš koja je to boja, mi smo to samo pročitali iz Converse brošure i fakat tako piše.


Podsjeti se ovom jedinstvenom i neobjašnjivom fuksijastom bojom na svoje ludo zabavno ljeto i hrabro kroči u novu sezonu super zabave!

A novi pearl sedef gumeni potplat kao da isijava toplinu ljetnog sunca i iskre novih avantura!

Converse Pearl iz kolekcije Chuck Taylor Woman: prava starka za tebe ako si – a znamo da jesi – šik i kul curka uvijek spremna za više i zabavnije!
 

Već si pojurila do Shoostera? Super, ali ček trenutak, samo još da znaš da ako smo mogli izmisliti da postoji Sneakermeister metodologija, onda znaš i da možemo za tebe izmisliti svaki sneaker brand koji poželiš!

Zato kod nas imamo i nove modele ostalih cool brandova: Nike, Jordan, Supra, Adidas, Timberland, Vans, DC, Reebook... U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!


 

Više Shoostera - više zabave! Shooster – the sneakermeister.

 

 

www.shooster.hr

ADRESE:

Shooster

Zagreb

Arena centar

City Center One West

City Center One East

Ilica 22

TC Cvjetni

King Cross

Ilica 57 – Kids

Westgate

Rijeka

Adamićeva 17

ZTC Rijeka

Velika Gorica

Trg kralja Tomislava 38

Split

PTC Joker

City center one

Pula

Portarata 8

Zadar

TC Relja

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Trg slobode 2

PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

 

Sponzorirani članak

shooster tenisice converse

Još vijesti