Slika nije pronađena
Kada će više to proljeće? Nekako su nam dojadile debele veste, jakne i čizme. Jedva čekamo toplo vrijeme, lagane jaknice i mogućnost da uskočimo u najbolje tenisice na svijetu – starke!

Ovih dana smo dosta pisali o tenkama, no starke se nalaze na posebnom mjestu u našim srcima (i ormaru) stoga zaslužuju svoj članak, zar ne? S njima možeš i u školu i van. Izgledaju mrak na trapkama, skejterskoj suknjici, ali i tajicama. Ma nema toga na što ih ne možemo profurati, a ovog proljeća nudit će nam se osim standardnih dobrih klasika (crvene, bijele, plave) i one luđih boja i uzoraka.

Ovo je kratka, ali slatka lista starki koje će biti glavni hit ovog proljeća.

Točka, točka, točkica!
Točkaste starke će biti glavna atrakcija ovog proljeća. Ulice će, sigurni smo, preplaviti curke u zabavnim kombinacijama, koje će upotpunjavati ovaj zanimljivi model.


Metalik
Celebrity cure nose metalik čizme, a našim gradovima se već cijelu jednu sezonu nose metalik ruksaci. Očigledno ni proljeće neće odustati od te boje, jedino što se ona preselila...na starke.Šljokice
Šljokaste starke će svakom običnom outfitu dati posebnu cool notu. Iako nas malo podsjećaju na stil koji bi nosila Barbie, moramo priznati da su simpatične (i uočljive).Brušena koža
Za ovaj model Conversica kažu da doslovno nestaju s polica i potpuno nam je jasno zašto. Starke u Rose Gold boji su osvojile naše, ali i srce brojnih trendseterica.Koji modeli su tebi najbolji?


Foto: Instagram/ Converse/ Net-a-porter

S.T.R.

Roditeljima je grozan, mi ga obožavamo – novi trend sve nas je zaludio

Ove tenisice su glavni hit među celebrity curama – možeš ih zamisliti na sebi?

Imaš stare tenisice kojima treba makeover? Novi trend će te oduševiti

tenisice starke converse