Slika nije pronađena

Svi znamo one djevojke čije su prirodne trepavice nenormalno duge tako da ni ne trebaju stavljati maskaru da ih dodatno produže. Nekada smo čak i malo ljubomorni na njih zbog toga, ali smo sigurni da i neke od vas imaju savršene trepavice, a da to ni ne znaju. Postoji jedan trik pomoću kojeg možeš saznati jesu li i tvoje trepavice savršene!

Uz pomoć jednog, vrlo jednostavnog trika možeš saznati jesu li i tvoje trepavice savršene, a da to uopće nisi znala ili si mislila suprotno! Postoje one cure koje ni ne trebaju napraviti ovaj trik jer imaju prirodno duge i savršene trepavice, a ako ti misliš da tvoje nisu takve, isprobaj ovaj trik i uvjeri se sama! Trik je postao viralan na TikToku, a sve što trebaš napraviti je da se snimiš dok očima pogledaš gore, najviše što možeš i ako tvoje trepavice dotiču tvoje obrve, znači da su savršene dužine i da ne trebaš puno slojeva maskare kako bi ih dodatno naglasila.

No, postoji jedna sitnica kod ovog trika, a to je da ako zaista želiš vidjeti jesu li tvoje trepavice savršene, ne smiješ imati maskaru već to moraš napraviti bez šminke jer se na tvojim prirodnim trepavicama procjenjuje njihova pravilna dužina. Očito je kako se svima svidio ovaj trik na TikToku s obzirom na to da ima više od pola milijuna lajkova i više od 3 i pola milijuna pregleda! Isprobaj ga i ti i uvjeri se jesu li tvoje trepavice savršene ili ne.


Pogledajte još:

Uvijač za trepavice može pomoći da ti one izgledaju dulje - samo ga trebaš koristiti na pravi način

Hrana koja pomaže u rastu trepavica! Da tako nešto stvarno postoji – evo što trebaš jesti za dugačke trepavice

Kako pravilno očistiti umjetne trepavice? Umjesto da ih samo spremiš, napravi OVO i produlji im 'rok trajanja'

trepavice savršena dužina trik tiktok

Još vijesti