Slika nije pronađena

Novi izazov za mlade vizažiste postavilo je Učilište Profokus s novom temom  make up natjecanja. Stručni žiri i ove godine očekuje kreativan  make up kao i  savršenu podlogu, izražene konture lica, naglašene oči i definirane usne - obrubljene olovkom. Make up koji svaka Miss zaslužuje.

Make up natjecanje s temom  'Glamur za Miss'  održat će se u petak 13.03.2015. u 13 sati u sklopu Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola : .  Natjecatelji ne mogu biti profesionalni vizažisti.

Zagrebačkog velesajma sajma 'Dani ljepote & fitnessa'  2015.kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i drugi amateri u vizažizmu koji su spretni u uljepšavanju lica

Zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 27.02. 2015. god. na mail adresu organizatora. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja.


Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će sedam (7) natjecatelja koji će sudjelovati na natjecanju 13. 03. 2015. Rezultati prednatjecanja pristići će na adresu odabranih natjecatelja sa važnim uputama.

Više informacija,obrazac za prijavu i prijedlozi izgleda make-upa na zadanu temu: 'Glamur za Miss', zainteresirani mogu pogledati na www.profokus.hr  rubrika make up natjecanje.

Na natjecanju će nam se pridružiti i gosti iz Direkcije izbora za Miss Hrvatske za Miss svijeta kako bi podržali mlađe vizažiste.

Želimo uspjeh svim natjecateljima u osvajanju nagrada, kao i ono najvažnije: stjecanje iskustva i novih poznanstava.

PR članak

glamur za miss pr članak make up natjecanje

Još vijesti