Slika nije pronađena

Zara pomiče granice, samo ovog puta nismo sigurni pomiče li ih u pravom smjeru. Jedan od najnovijih proizvoda koji su izbacili su prave zimske sandale. Zimske sandale već samo po sebi ne zvuči kao nešto standardno, ali ove su još korak dalje. Iako zvuče i izgledaju čudno, istovremeno ih i želimo.

Nismo sigurni gdje bi se ovo moglo nositi, ali da izgleda zanimljivo i drugačije, to svakako. Zarine inovativne ideje nekada budu malo neobične, ali cure se brzo uhvate za njih. Nitko ne može reći da ovako nešto već ima u svojoj kolekciji. Itekako su zanimljive ove nove glamurozne sandale za zimu koje su predstavili kao dio nove kolekcije koja je tek stigla. Izgledaju kao kožne fensi sandale, samo su još na dio gdje ti ide stopalo dodali krzno, da ti bude toplo.



Foto: Zara.com/hr


Obično krzno i slični neobični dodaci na sandalama budu dodani na remenčićima, eventualno na peti da ju učine zanimljivijom, ali na ovaj način, baš i ne. Izgledaju kao zimske sandale, ali već vidimo kako bi ovo krzno postalo brzo problem. Ako staviš najlonke, što ćeš vjerojatno napraviti jer je ipak hladno, noga će ti se klizati po krznu, a ako ne staviš najlonke, što kada ti se noga uznoji od recimo plesanja, i krzno se smoči od znoja?



Nisu najjednostavnije za nošenje, a i cijena im je prilično visoka, 549.90 kuna, ali su posebne. Sve što se trenutno nosi su uspjeli uklopiti u njih, od pete koja se širi prema dolje, kvadratastog vrha do vezica koje se vežu oko gležnja. Sigurno bi izgledale ekstra na polici s cipelama.

Za nošenje bi možda bile malo kompliciranije, ali ako želiš izgledati ekstra ove zime na nekom posebnom događanju, posebnije od ovih sandala teško da ćeš pronaći. Koliko god bile čudne, definitivno su posebne i bit će puno cura koje će ih htjeti dodati u svoju kolekciju cipela.

Pogledajte još:

Čarobne traperice koje navodno daju savršenu figuru – ključ je u jednom detalju na njima

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose

Znaš ono kada ti se na novim tenisicama pojave nabori od hodanja? Možeš ih izravnati! Jako lako!

Moda zimske sandale obuća krznene sandale sandale zara

Još vijesti