Slika nije pronađena

Ne postoji pravilo koje nalaže kada trebaš nositi koju boju ruža za usne, ali kako se mijenjaju godišnja doba, tako se mijenjaju i ruževi koji su u fokusu s obzirom na ostatak outfita koji nosiš. A ovo su boje koje će biti IN ove godine.

Modne revije koje najavljuju i pomalo i određuju što će se nositi naredne sezone imale su jedan glavni trend kada su u pitanju bile boje ruževa. Dok se preko ljeta obično nose svijetle i jarke boje, kako dolazi jesen, tako se cure više okreću tamnim ruževima. Iznimka nije ni ova godina kada s jeseni ponovno dolaze u fokus tamne boje – ljubičaste, boja crnog vina, tamno crvena, čokoladne boje, pa čak i crna. Iako se ne radi o toplim i veselim bojama, podsjećaju na jesen i s njima ćeš na usnama izgledati ttly hot.
Možda nisu najbolja opcija za u školu, ali za popodnevna i večernja druženja s frendicama i dejtove – bit će 'točka na i' svakog outfita. S obzirom da se radi o jako tamnim nijansama, koje se jako dobro vide na usnama i naglašavaju svaku pogrešku koju možeš napraviti dok ih stavljaš, nekoliko će ti stvari pomoći da ovakve tamne nijanse lakše naneseš na usne i da izgledaju najljepše moguće. Prvo pravilo koje će ti u tome pomoći je da redovito radiš piling usana.
Ako ti usne nisu glatke i njegovane, ovakvi će ruževi naglasiti svaku nepravilnost na tvojim usnama, a to onda više neće izgledati toliko dobro. Piling za usne možeš kupiti gotov ili možeš jednostavno napraviti sama svoj kod kuće. Drugo pravilo će ti pomoći kod nanošenja ruža. Kako bi ga nanijela što preciznije, koristi i olovku za usne. Uz nju najprije definiraj oblik i obrubi usne, a kasnije samo ružem popuni ostatak.
Zvuči kao malo više posla nego inače, ali isplati se uložiti više vremena, razlika će biti vidljiva.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Modni trendovi koji će vladati ove jeseni! Koje će se boje nositi, kakve torbe, koji uzorak?

Kiše i hladnije vrijeme su pred vratima! Ovo su hit modeli jakni koji će se nositi ove jeseni

Djevojke koje su profići u šminkanju ne mogu živjeti bez ovih trikova za nanošenje ruža

in tamne nijanse ruž jesen

Još vijesti