Slika nije pronađena

Svaka sezona donosi nešto svoje, pa tako i ova ima nekoliko novosti što se tiče načina na koji ćemo se šišati i farbati!

Kao i prijašnjih godina, frizura koja će ponovno dominirati jest lob. Vjerojatno zato što odlično stoji svima, dodatno naglašava prirodne crte lica, ne skriva  lice te super izgleda u svakoj boji!

Trend su počele furati prvo cure iz Kardashian - Jenner klana, a tih se frizura drže i dan danas! Iako je Kylie poznata po tome da često mijenja boju kose, a voli nositi i perike, njezina prirodna kosa je ustvari dosta kratka.Od naših domaćih cura, za kratak lob su se odlučile i Maja Šuput, ali i YouTuberica Petra Dimić. Osim što su pogodile frizuru, totalno su pogodile i boju koja će se nositi ove godine!

Dok je prijašnjih godina platinasto plava bila najveći hit, ovu jesen ćemo nositi manje napadnu nijansu plave, koja izgleda gotovo pa mat... Mogli bismo reći da se radi o jednoj jako lijepoj bež nijansi.


Osim bež plave, ove jeseni će se nositi i plava kosa s blagim izrastom, koji se lijepo prelijeva u tvoju plavu kosu. Ovo je super opcija za sve cure koje nemaju vremena ići kod frizera svaka tri tjedna kako bi se farbale!


Popularan izbor za plavuše će biti i nježna 'strawberry blonde'. Radi se o posebnoj nijansi plave koja pomalo baca na crvenu! Ne čudi nas što je to glavni izbor ove jeseni, s obzirom na to da će crvena boja općenito vladati - nosit će se bakreno crvena, ali i bogate smeđe nijanse koje imaju crvene podtonove!Ako ipak nisi raspoložena za crvenu, možeš se odlučiti za blagi ombré koji odlično stoji na tamno smeđoj kosi, te pri vrhovima prelazi u karamelastu, svijetlu nijansu! Ako si još uvijek istraumatizirana zbog trendova koji su se nosili prije, ne brini - to ove godine nimalo ne podsjeća na ono što se prije nosilo!Ipak, kužimo ako ne želiš tako eksperimentirati. Za sve cure koje se drže smeđe kose koja im predobro stoji, bitna je samo jedna stvar - da bude sjajna boja!

Trend je započela Kim Kardashian, a radi se o tome da ti kosa izgleda kao da je od satena - također se radi o poprilično hladnoj boji smeđe! Možeš ju furati kao kratku ili dugu kosu, no najbolje će izgledati upravo u mikro bobu - kako to nosi i sama Kim!No, ako voliš svoju kosu točno takvu kakva je te se ne želiš farbati ni šišati, naša je dužnost da ti kažemo da postoji još jedan trend, koji sa sobom ne donosi nikakve drastične promjene!

Ako postoji jedna osoba koja voli nositi svoju kosu u visokom, zalizanom repu - onda je to Ariana Grande. Pop zvijezda je tako uvela i tu frizuru u trend, a mi moramo priznati da nam je drago što se radi o frizuri koja pristaje svima - osim onima s klempavima ušima...Koji ti je trend najbolji?

Foto: Instagram/Shutterstock

A.Š.


Pročitaj još:

Idealna 'back to school' frizura – napravi ju sama uz samo jedan kuhinjski proizvod

One su se usudile, a ti? Ovo su drastične promjene frizure slavnih cura u 2018.!

Omiljena frizura mnogih cura koju možeš nositi baš u svim prigodama

Frizura trend celebrity Kosa šišanje Farbanje

Još vijesti