Slika nije pronađena
Ako i ti želiš biti 'in', poslušaj ih prije nego zakoračiš u salon. Frizerske trendove su izložili najbolji svjetski frizeri za Harper's Bazaar i Cosmopolitan.

Donosimo vam šest TOP nijansi s kojima ne možete pogriješiti!

1. Boja živog koralja – tu boju je bojom iduće godine proglasio Pantone Color Institut i predviđen joj je veliki uspjeh posvuda – na svakom dijelu Zemlje i na svemu, od kose, do namještaja. Na kosi predstavlja svojevrsni nastavak trenda popularnosti pastelno ružičaste koja je 'in' već godinama.2. Prljavo plava boja – pramenovi su za ovu nijansu 'najsretnija opcija' jer posvjetljuju boju kose, a pritom ju ne mijenjaju skroz. Dobro izgleda uz sve nijanse kože i čuva prirodni look.


3. Bakreni pramenovi – ako si brineta, ovo je opcija za tebe! Zlatni odsjaj sigurno će ti stajati dobro i podići opći izgled. Dodatni savjet frizera je da pramenovi budu što tanji.4. Snježno plava boja – to je neka varijacija na temu platinasto plave kose. Bitno je da bude skroz svijetla s baby plavim odsjajem. Dobro stoji curama svijetlije puti...


5. Boja crne tinte – djeluje otmjeno i bogato! Već je zavladala modnim pistama i samo će nastaviti rasturati i u idućoj godini. Nudi 'staklasti' look, a najbolje stoji curama malo tamnije nijanse kože.


6. Strawberry blonde boja – bit će navodno najtraženija iduće godine! Sinonim za nju je Emma Stone... To je crvenkasto plava boja koja najbolje stoji curama svijetlije puti s prirodnim crvenim pigmentom. Podnijansu, strawberry honey, je proslavila Gigi Hadid. Nama je baš TOP, a tebi?Sad pravac frizerski salon! U Novu još stigneš ući u s novom frizurom...

Foto: Instagram/Freepik/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

IN boja 2019. godine – viđat ćemo ju posvuda, a ne samo u moru i nosi dublje značenje

Opal stil – je li ovo najluđi frizerski trend u bojanju kose ikad?

Beauty inspiracija – frizure slavnih cura koje bez beda možeš napraviti sama ili kod svog frizera

Kosa Frizura bojanje Farbanje salon trend

Još vijesti