zimski outfit

I uz to je još i apsolutno u trendu ove godine! Ako pratiš modne trendove, damo se kladiti da jedan ovakav komad odjeće imaš u svom ormaru. I sigurno ga ne nosiš dovoljno koliko bi mogla.

Uopće ne trebaš kupovi brendiranu odjeću kako bi tvoji outfiti izgledali kao oni kakve nose influencerice i Instagram modeli. Iako je njihov stil besprijekoran i znamo da mogu kupovati novu garderobu svake sezone, mi drugi to baš i ne možemo i moramo se snalaziti s onime što imamo. I to uopće nije loše, jer zapravo izgledati dobro i skupocjeno može svatko, samo treba znati kako. Jedan zimski modni trik zbog kojeg će ti outfiti izgledati luksuznije je da dodaš kožu, piše Glamour. Ne mislimo na odjeću od prave kože, to nikako! Već onu od umjetne. Primjerice, veliki hit ove godine su kožne hlače.

Komad koji možeš pronaći doslovno bilo gdje po jeftinoj cijeni, a koji će tvoj outfit u tren oka preobraziti iz običnog u modni pogodak. Jedino što trebaš je pripaziti kod kupovanja da hlače nisu pretanke, jer tada neće niti izgledati dobro niti će te štiti od hladnoće. Posebno se nose širi kožni modeli, nikako skinny tajice. Uz glomazne čizme i ovakve hlače, odmah ćeš izgledati stajliš!

Oni koji se ne boje zime, mogu isprobati i kožne suknje ubaciti u svoje zimske outfite. Jednako dobra ideja koja će dati odlične rezultate. Svidjet će ti se što vidiš kada se pogledaš u ogledalo. Nemoj brinuti da je too much nositi kožnu odjeću i da je ona samo za izlaske, to je odavno prestalo biti pravilo.

Ove je godine koža veliki hit i sigurno imaš već neki komad u ormaru. Nemoj zaboraviti na njega i nosi ga što više. Izgledat ćeš i bolje nego što misliš, 100%.

Pogledajte još:

Zimski modni trendovi koje ćeš zapravo moći nositi u outfitima za svaki dan: Imamo ih čak 11!

Modni komadi iz 2021. koji više nisu u trendu – moraš ih izbaciti iz ormara prije početka nove godine

Ne baš tipična kombinacija odjeće koja dominira ove zime – dva komada koja inače ne bi nikada spojili

kožne hlače zimski outfit izgledaj skupo zimski trend

Još vijesti