Galerija Jesenski outfit Kožna jakna Kožne tajice +13 Kožne hlače

I ove se jeseni nose kožni komad. Ponajviše su to kožni baloneri i kožne hlače širokih nogavica, ali tu su kao i svake godine minice i razni drugi komadi. Kožni dodatak na outfitu može izgledati jako dobro!

Koža može pomoći da ti outfti izgleda jako dobro – ali ga može i uništiti. Treba znati kombinirati kožne komade. Bitno je samo da ne pretjeraš i da ne budeš od glave do pete u koži jer će to definitivno biti malo too much. Kožne hlače ili suknje mogu izgledati jako dobro s toplim pletenim puloverima!

Jesenski outfit Ponuda jesenskih jakni u dućanima: Izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko

Ne treba ti pun ormar kožnih stvari, ali nekoliko ključnih komada mogu napraviti razliku. Za one koji žele igrati na sigurno taj komad može biti jakna. Ali to nije jedini kožni komad koji se nosi i ove i svake jeseni. Razlika je samo u tome s čim i kako kombiniramo te komade.

 

 

Na jesen se polako koža počne pojavljivati u dućanima, a iznimka nije ni ova godina. Da je koža hit potvrđuje i činjenica je Kylie Jenner u svom novom brendu koji tek pokreće – Khy, stavila samo različite kožne komade odjeće. Cijela će joj prva kolekcija biti isključivo koža. Vjerojatno će njena odjeća biti skupa i neće ju biti tako lako nabaviti kod nas, ali zato ove komade lako možeš imati. Pregledali smo kakve se sve kožne krpice nude kod nas u dućanima, a s kojima si možemo obogatiti svakodnevne odjevne kombinacije. Pogledaj u galeriji iznad što smo sve iskopali.

Kakve se gležnjače i jesenske čizmice nude u dućanima: 15 modela zbog kojih ćeš se veseliti jeseni Jesenske cipele Reserved gležnjače Reserved gležnjače +12 Reserved gležnjače


 

jesenska moda kožni komadi kožna suknja kožne hlače kožna jakna za jesen u dućanima za svaki dan ponuda kožnih komada

Još vijesti