Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 2 Hailey Bieber - 3 +5 Hailey Bieber - 4

Hailey Bieber uživa na skijanju s Justinom i Kendall Jenner, a iskoristila je priliku i za malo fotkanje. U totalno neprikladnom outfitu! Čak ga je i Justin prokomentirao – nismo sigurni je li oduševljen ili je zabrinut za nju.

Hailey Bieber je spremna i malo se smrznuti za dobru odjevnu kombinaciju. Trenutno su ona, Justin i Kendall na zimovanju! Skijaju se i zabavljaju, a gdje su Kendall i Hailey, naravno da će biti pokazivanja i dobrih outfita. Kada se spremamo za snijeg i hladno vrijeme, glavni fokus nam je da se odjenemo što toplije, ne toliko da izgledamo slatko ili zavodljivo. To pravilo ne vrijedi za Hailey Bieber.

Hailey Bieber Modne lekcije Hailey Bieber: 6 zimskih savjeta kojih se ona drži u svojim outfitima

Objavila je svoj outfit sa snijega i hladno nam je samo dok ju i gledamo. Iako znamo da ga je nosila samo za poziranje dok se brzo pofotka, i dalje kada vidimo iza nje snijeg, a nju u kombinaciji kao da je ljeto, prođe nas hladnoća.

 

 

Gole noge, goli trbuh… Hailey je spremna pretrpjeti minuse samo da ima dobru Instagram fotku. Iako je odjevna kombinacija wow i izgleda kao neka zimska vila, nemoj pokušavati isto. Čak je i Justin u svom storyju reagirao na ovu njenu fotku, a nije sigurno je li ostao bez teksta jer Hailey izgleda prezgodno ili zato jer hladnoća i outfit ne idu nikako zajedno.

Justinova reakcija

Hailey je ovom kombinacijom mnogima zapela za oko, pogotovo zbog vremenskih uvjeta oko nje.

Hailey Bieber Hailey Bieber je pokazala kako se našminkati za blagdansko vrijeme – može poslužiti i za svaki dan

hailey bieber outfit odjevna kombinacija za snijeg justinova reakcija zimski outfit

Još vijesti