Traper outfit

Traperice nikada neće izaći iz mode, samo će se promijeniti modeli koji su u modi. Kakve će se nositi ove jeseni i što je sve drugo iz svijeta trapera također popularno trenutno? Izdvajamo 9 stvari.

Traper nam je mnogima velika ljubav i nema tih hlača koje će zamijeniti dobre trapke. Traper hlače, traper suknje, traper jakne, sve se to nosi i ove godine, samo u drugačijim modelima nego inače. Sigurno si već po ponudi u dućanima mogla primijetiti kakve su to traperice u trendu ove jeseni. Sada ćemo ti na jednom mjestu predstaviti sve traper trendove koji će se nositi u narednim mjesecima. Iako su hlače glavne u ormaru, ukoliko imaš i traper suknju od proljeća/ljeta, možeš ju bez beda nastaviti nositi i u toplijim jesenskim danima, jer i dalje su u trendu. Evo što to sve uz traper suknje još nosimo.

1.Baggy traperice
Široke baggy traperice su onaj par za koji nitko ne može reći da nije udoban. To im je jedan veliki plus. Minus je taj što možda neće biti svakome model koji im se sviđa i koji im ide uz ostatak garderobe. No, ove jeseni će mnogi napraviti u ormaru mjesta za njih.

Odjevne kombinacije sa skinny trapericama Kako nositi i kombinirati skinny traperice ove jeseni i izgledati moderno – imamo 6 savjeta

2.Duge suknje
Kao što smo i spomenuli, vladavina dugih traper suknji još nije gotova. One se nastavljaju nositi i tijekom jeseni. Izgledaju super na pulovere i džempere! Uz njih dobivaš par ekstra odjevnih kombinacija za jesen kakve do sada nisi nosila.

 

 

3.Traperice sa super dugim nogavicama
One nogavice koje su skroz do poda, a nema problema ni ako se malo vuku po podu. Možda nisu najbolji izbor za dane kada jako pada kiša – jer ćeš ih dobro namočiti, ali mogu biti opcija za one kada nije prolom oblaka.

4.Traperice s prorezom na nogavicama
Još jedan model traperica kakve ćemo nositi su one koje na dnu nogavica imaju mali prorez. Idealne su ako želiš pokazati svoje nove tenisice! Na njima su uvijek prilično duge nogavice, tako da tu zapravo imaš dva trenda u jednom.

 

 

5.Klasične široke nogavice
Široke nogavice se nose u svim oblicima pa tako i na trapericama. Odlično će izgledati u kombinaciji s užim majicama, kako bi outfitu dala ravnoteže.

6.Traper jakne koje izgledaju iznošeno
I traper jakne su tu, a posebno ove jeseni bacamo oko na one modele koji izgledaju iznošeno i imaju neke detalje poput proreza ili su rubovi neuredni i nisu zašiveni. Već su neki takvi modeli postali viralni na društvenim mrežama.

 

 

7.Kargo traperice
Kargo hlače su općenito veliki trend, a posebno kargo traperice. Osvojile su društvene mreže i outfiti s njima izgledaju tako dobro da bi svakoga nagovorili da ih kupi.

Jesenski outfit Glavne čizme ove jeseni: Jedan je model službeno već sada proglašen najpopularnijim

8.Traper kompleti ili traper na traper
Traper na traper nije nešto što svatko ima hrabrosti nositi, ali ove jeseni se možeš odvažiti. Traper hlače i traper korzet mogu primjerice biti odličan outfit za van!

 

 

9.Tamno plavi traper
Kada su u pitanju boje, jedna boja trapera koja je ove jeseni posebno veliki hit je tamnoplavi traper. S njim nikada ne možeš pogriješiti, a čak i kada se kao prestane nositi, i dalje ćeš ga moći nositi bez da izgledaš staromodno jer je klasik.

Moda jesen u trendu traper Traperice traper hlače traper jakna traper suknje jesenski modni trendovi kakve se traperice nose

Još vijesti