Slika nije pronađena

Za ovu frizuru se smatra da će dominirati idućom godinom, pogotovo u nekim elegantnijim kombinacijama za večere ili izlaske! Osim toga, navodno da će ova frizura skinuti toliko voljenu messy punđu s trona, samo nismo sigurni koliko je to moguće s obzirom na to da je messy punđa popularna već godinama i nitko ju do sada nije uspio samo tako maknuti.

Kako piše Glamour UK, 'Twist-Knot' punđa bi mogla biti jedan od najnovijih trendova za novu, 2022. godinu. U punom prijevodu znači obrnuta punđa s čvorom, a zapravo se laički može reći kako ova punđa prikazuje sve one neuspjele pokušaje kada zapravo pokušamo napraviti messy bun, ali nam ne uspijeva. Razlog tome je taj da je ova punđa zaglađena u odnosu na neurednu u raščupanu punđu i ne radi se u potpunosti o punđi s obzirom na to da dio pramena i dalje ostaje van svezane gumice i postavi se dole, prema našem vratu.

Jedina razlika je ta da ova punđa izgleda zaista elegantno, pogotovo kada se kosa razdvoji na razdjeljak i time se podijeli na dva dijela, a još elegantnije može izgledati ako se s nekim sredstvom, poput laka ili gela, dodatno učvrsti kako bi stajala na mjestu, a istovremeno imala i lagan sjaj. 'Twist-Knot' punđa se sve češće može vidjeti na raznim Instagram profilima, a najčešće je u nekoj elegantnijoj kombinaciji s ostatkom šminke i odjevne kombinacije. U svakom slučaju, ne znamo hoće li ovaj trend zaživjeti, ali nekako mislimo kako neurednu punđu ipak nitko ne može maknuti s trona!

Pogledajte još:

Šiške nisu najomiljenija frizura, a može li ih profurati zgodna Gigi Hadid? Evo kako njoj stoje!

Talijanski bob je frizura za kakvu još nisi čula, a koja izgleda bolje od običnog boba

Jedna frizura s kojom si najviše oštećuješ kosu, a koju sigurno redovito nosiš

Kosa twist knot punđa trend Frizura punđa

Još vijesti