Frizura

Kod biranja frizera trebaš stvarno biti oprezna, čak i ako planiraš raditi neku naizgled jednostavnu frizuru, imaš fotografije i sve. Frizerka svejedno može zeznuti stvar, a ova je cura naučila lekciju na teži način.

Danas je stvarno jednostavno pronaći recenziju za sve. Od društvenih mreža, preko brojnih portala do samih Google recenzija. Posvuda možeš vidjeti reakcije drugih, bilo na proizvod ili na uslugu koji te zanima. Uvijek je dobro pročitati nekoliko recenzija i tek onda otići negdje. Kada idemo na blef u neki frizerski salon to može ispasti ili jako dobro ili tragično loše.

Haljina s Amazona Naručila je lijepu svečanu haljinu s interneta, a došlo joj je veliko razočaranje

Danas za tebe imamo priču iz ove druge kategorije. Ti ćeš se dobro nasmijati, a cura kojoj se ovo dogodilo se vjerojatno dobro naplakala. Ima dugu kosu i htjela je da joj frizerka napravi slojeve. Sigurno si vidjela cure sa slojevitom kosom kojima onda kosa odmah izgleda i gušće. Nešto ovako.

 

 

Vrlo je sličnu fotografiju i ova cura pokazala kada je došla kod frizera. U videu na TikToku je pokazala što je tražila, a onda kasnije i što je dobila. Frizerka joj je totalno uništila kosu i drastično zeznula frizuru. Nismo ni mislili da je ovako nešto moguće. Njen je video postao viralan i svi su se dobro nasmijali na njen račun.

 

@melissafritts Why did do I have 5 strands of long hair left 🥹 #hairtok #hairstylistsoftiktok #rattail #fypシ ♬ You're Fucked - Ylvis

 

Otkrila je da je bila u salonu „Great Clips“, koji je lanac jako jeftinih frizerskih salona u SAD-u, gdje su ovakve nezgode nešto što se događa prilično redovito, čini se po komentarima. No, nemoj misliti da se ovako nešto ne može dogoditi i negdje drugdje. Jako je bitno proučiti frizerski prije nego u njega odeš. Melissa je završila s frizurom za koju se iz aviona vidi da nije dobro napravljena i da ništa nije ravno niti proporcionalno. Ona je svoju lekciju naučila, a Internet dobro nasmijala.

Bijeli outfit Najveći modni fejlovi koje radimo u outfitima za svaki dan – 7 načina na koje pretjeramo

fejl smijesno smiješni video Frizura kakvu je frizuru htjela vs. kakvu je dobila Viralno

Još vijesti