Slika nije pronađena
Za točno pet dana se u New Yorku otvara nova izložba pod imenom 'A. Human' na kojoj će biti predstavljena nova vrsta nakita, zbog koje se skoro pa osjećamo neugodno!

Ako pratiš Kim Kardashian ili Chrissy Teigen na društvenim mrežama, onda već sigurno znaš o čemu pričamo. Radi se o nakitu koji je izrađen tako da izgleda više kao proteza, nego kao nakit! Kada pogledaš na slikama, izgleda kao da se dodaci nalaze ispod kože onih koji ih nose.

Ideja kreatora jest promijeniti način na koji se gleda na nakit, što su svakako uspjeli. Osim nakita, nalaze se tu i dodaci za cijelo tijelo - od krila koja se stavljaju na prsa pa do dodataka za noge, pete i ostale dijelove tijela.


Chrissy je odabrala isprobati ova krila koja izgledaju kao da se nalaze ispod njezinih prsa, što nam je čak i okej u usporedbi s onime što je odabrala Kim.

Kim se odlučila za chocker u obliku lanca, koji zaista izgleda toliko realistično da smo se prepali kad smo vidjeli prvu sliku! S kim, više nas ništa ne bi začudilo. Često nas oduševi sa svojim modnim odabirima, no tu i tamo se dogodi da se odluči na nešto što joj zaista ne pristaje. Na kraju krajeva, upravo je Kim bila ta koja je vratila chockere u modu - hoće li uspjeti profurati i ovo?


Ne znamo što da mislimo o ovom trendu, osim da se nadamo da se neće previše raširiti među nama, 'običnim smrtnicima'. Ipak, priznajemo, bilo bi zanimljivo posjetiti Tjedan mode u New Yorku pa usput skoknuti i na ovu izložbu.

Kad se otvori izložba, sami posjetitelji će moći isprobati neke od izložbenih primjeraka, pa i sami vidjeti kako to izgleda. Što reći nego da bi to bio jedan opako dobar selfie za Instagram!

Daleko od toga da ga ne bismo okinuli, ali u isto vrijeme navijamo da se na celebovima trend zaustavi...


Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Pojavio se creepy modni trend koji je izazvao buru na internetu i uživo

LOL Od sad bojanke možete ispunjavati noktima – predstavljamo novi beauty trend

HOT or NOT? Zaboravi na francusku manikuru, novi trend su žele nokti!

trend chocker krila proteza nakit creepy kim kardashian Chrissy Teigen

Još vijesti