Slika nije pronađena

Zahvaljujući svojim YouTube videima Zoella zarađuje opasne svote novaca i ima preko 10 milijuna followera, no među njima ima onih koji nisu zadovoljni njenom posljednjom fotkom.

25-godišnja YouTuberica je selfijem na Snapchatu svojim fanovima poželjela laku noć, a ono što je razljutile neke jest činjenica da se na fotki vide njene gaćice.


Budući da Zoella do sada nikada nije igrala na kartu golišavih fotki, neki fanovi zamjerili su joj ovakvu fotografiju: 'Moja sestra ima 12 godina i ti si joj uzor. Možda je vrijeme da se to promijeni' i 'Mislim da si ovaj put otkrila previše' samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotke.

Nakon što se njihov idol našao na meti kritika, fanovi su hashtagom #WeStandWithZoe i fotkama svojeg donjeg rublja svojoj zvijezdi pokazali da na njih uvijek može računati.

'Nadam se da ćemo jednog dana živjeti u svijetu gdje prihvaćanje vlastitog tijela i samopouzdanje neće biti seksualizirani niti razlog za sram' napisala je Zoella dajući do znanja što misli o svemu.

Mislite li vi da je ta fotka problematična ili je cijela situacija prenapuhana?

Foto/Izvor: Snapchat/Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Zoella priznala: ‘Ima dana kada nemam volje ustati iz kreveta’

Poznata blogerica objavila knjigu čija prodaja obara sve rekorde

Zoe Sugg odgovorila na optužbe da joj netko drugi piše blog

zoella youtuberica

Još vijesti