Slika nije pronađena

Jeste li ikada primijetili da dečki majicu skidaju tako da ju povuku s gornjeg dijela leđa dok ju djevojke primaju malo iznad struka s prednje strane – zašto je tako?

Noelle Devoe, urednica popularnog portala Seventeen, željela je riješiti ovu 'misteriju', a potraga za odgovorom odvela ju je do Tumblra gdje se među korisnica povela prava mala debata.

'Dečki skidaju majice na tako čudan način. Povuku ju s leđa i prevuku preko glave, to je baš seksi. Ja to ne bih znala napraviti' priznala je jedna anonimna djevojka dok je druga objavila snimku svog dečka koji pokušava skinuti majicu na 'ženski način', ali mu nikako ne ide. I ostali su se iskušali u ovom izazovu i ubrzo zaključili da su pripadnici suprotnog spola 'skroz čudni' zbog načina na koji skidaju majicu.
Raspravu je završila jedna korisnica koja je utvrdila da razlika postoji zbog krojeva: 'Majice za dečke su šire i duže pa ih je jednostavno prevući preko glave. Ženske majice imaju uglavnom uske rukave pa je puno lakše podići ruke i podignuti ju s prednje strane nego ju potegnuti preko glave jer bi u tom slučaju vjerojatno ostali zaglavljeni' objasnila je.

A kako ti skidaš majicu?

Foto/Izvor: Seventeen/Tumblr
I.N.

Pročitajte još:

Ženski vs. muški mozak – što nas razdvaja i spaja?

Muški i ženski mozak – evo u kojim situacija cure i dečki različito reagiraju

Muški i ženski jezik: treba li ti prevoditelj?

muški ženski skidanje majice

Još vijesti