Slika nije pronađena

Zašto ćeš pogledati nekog dečka u školi  ili ulici? Možda ti se svidi njegov osmijeh, možda oči? Možda ti za oko zapne njegova kosa ili pak način na koji priča. A možda se na prvi pogled zaljubiš u njegov styling.

Cure česti furaju odjeću od svog dečka ili onu kupljenu na muškom odjelu i moramo priznati da nam izgleda ttlno mrak! Ovo su neke od kombinacija koje svakako možeš isprobati.

1. Muška potkošulja ili obična bijela majica – naravno da postoje i ženske bijele majice, ali fora u ovom stilu jest da je sve malo preveliko. Uske trapke, preširoka majica, tenke i nakit i spremna si za kavu u gradu.

2. Muške bokserice – jer su udobne! Ženske gaćice uglavnom su uske i uvjereni smo da će ti se na prvu svidjeti furanje njegovih bokserica. Možeš spavati u njima ili ih nositi preko ljeta do plaže.

Objavu dijeli mac miller (@kenzmilll)

Objavu dijeli (@adelinathemermaid)

3. Prevelika košulja – naravno da i cure furaju košulje, ali ona malo prevelika može izgledati skroz cool i ludo. Evo nekoliko ideja:

Objavu dijeli Sandra Tsai(@sandraytsai)

4. Muški satovi – iako obožavamo cirkončiće i vedre boje ima nešto i u muževnim satovima. Cure ih znaju predobro isfurati.

Objavu dijeli BOOM Watches (@boomwatches)

Objavu dijeli @_irinka_sh_


5. Muški sako
– ponekad se može dogoditi da ti najmanji broj na muškom odjelu može odgovarati bolje nego neki sa ženskog. Isproba – iznenadit ćeš se.


6. Trapke
– već odavno su u modi tzv. Boyfriend jeans. No, ne stoje svima pa budi oprezna.


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

OMG Kuda ide moda - kako vam se sviđaju ove trapke ili hlače?

Stil Audrey Hepburn se vraća u modu - top ili flop?

Stiže ljeto i bralette - ovo furaju cure sa stavom

Moda Dečki muški Muška Odjeća

Još vijesti